Γη της Ελιάς: Ο τοκετός της Ιουλίας και η «επαναφορά» του Μάνου
Media

Γη της Ελιάς: Ο τοκετός της Ιουλίας και η «επαναφορά» του Μάνου

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα λέει στον Μάνο πως οι αμφεταμίνες τον έχουν κάνει πολύ νευρικό και απαιτεί να ζητήσει συγγνώμη από την Αμαλία.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική παραπονιέται στον πατέρα της ότι πονάει η κοιλιά της, αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και νομίζει ότι το λέει για να γλιτώσει το σχολείο.

Γη της Ελιάς: Ένα άγριο έγκλημα στέλνει τον Δημοσθένη στην αστυνομία – Κατάθεση - σοκ από Πότη

gi-tis-elias-manos-marina.jpg

Τελικά, η μικρή χάνει τις αισθήσεις της και ο Μάνος τη μεταφέρει έντρομος στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τη χειρουργούν, καθώς η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή. Ενώ η Αγγελική χαροπαλεύει, ο Μάνος νιώθει τρομερές τύψεις που δεν την πίστεψε και συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής του.

gi-tis-elias-manos.jpg

Αμέσως μετά, ζητάει από την Αφροδίτη να τον βοηθήσει να κόψει τα ναρκωτικά. Τις επόμενες ημέρες, η Αγγελική παίρνει εξιτήριο, ενώ ο Μάνος παλεύει να μειώσει τις αμφεταμίνες. Μάλιστα, η γιατρός για να τον βοηθήσει του συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά. Παράλληλα, η Ιουλία ενημερώνει τον Στάθη ότι έσπασαν τα νερά και γεννάει κι εκείνος με την Αριάδνη κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να φτάσουν εγκαίρως. Τελικά, τα καταφέρνουν και ο άντρας συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

ioulia-stathis-gi-tis-elias.jpg

Η γη της ελιάς: Ιουλία- Στάθης

Λίγο μετά, η Ιουλία φέρνει στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι και όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τα νέα διαδίδονται και στη Μάνη και στη συνέχεια η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το αδελφάκι της. Εκεί, περνάει όμορφες στιγμές με τον Στάθη, την Αριάδνη και την Ιουλία. Στο μεταξύ, η Αμαλία μαθαίνει τυχαία ότι γέννησε η αδελφή του Ισίδωρου και τον ενημερώνει. Τότε ο άντρας τηλεφωνεί έξαλλος στον Μάνο και τον επιπλήττει που δεν του είπε νωρίτερα τίποτα, ενώ συγχρόνως επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο. Τέλος, η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και η Μαρία τής προτείνει να επισκεφθούν την Ιουλία

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα νέα θα σοκάρουν την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους

Η Γη της Ελιάς: Η διαθήκη του Φίλιππου – Σε σοκ Χάιδω και Βασιλική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved