Λάλος: Πολλοί όταν με βλέπουν, νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός, ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου
Media

Λάλος: Πολλοί όταν με βλέπουν, νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός, ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου

O Δημήτρης Λάλος μαζί μίλησε στην εκπομπή, Πρωταγωνιστές για τη σειρά, Σασμός, τον ρόλο του και αποκάλυψε ένα περιστατικό με μία γυναίκα όταν τον είδε στο δρόμο.

Ο Δημήτρης Λάλος είπε «σταματάω μια φορά στο φανάρι και είναι μια γυναίκα από την Αφρική και μου λέει σε άπταιστα ελληνικά: «Δεν είσαι στην Κρήτη; Εγώ παρακολουθώ τον Σασμό και είσαι ο αγαπημένος μου, εσύ και ο παπά Μιχάλης». Ξέρεις, πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη»

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy-(3).jpg

Και πρόσθεσε: «Νομίζουν δηλαδή ότι είμαι αυτός αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Εγώ προσπαθώ να βάζω τη ζωή μου μέσα στους ρόλους αλλά ποτέ δεν αφήνω τον ρόλο να μπει μέσα στη ζωή μου γιατί ως ηθοποιός, αν το κάνεις αυτό πολλές φορές, αρχίζεις και χάνεις την μπάλα σιγά σιγά. Δεν ξέρεις ποιος είσαι».

SASMOS-D.Lalos-M.Tzompanakh.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρεις ποιος είσαι αν κάθε φορά ενσωματώνεις τον ρόλο στη ζωή σου. Έχεις έναν συνεχή διχασμό και δεν ξέρεις ποιος είσαι. Αυτό που πρέπει να καταφέρεις, λοιπόν, είναι να ξέρεις ποιος είσαι έτσι ώστε να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε κάποιον άλλον. Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί».

Έλενα Μαυρίδου: Η 1η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Λάλο, ανήμερα της γιορτής της

Μαυρίδου - Λάλος: Η μακροσκελής ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου - «Άκομψη ενέργεια»

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved