Σασμό περιμέναμε, νέα βεντέτα ξεσπά! Ο Ανδρέας γυρίζει πίσω… τιμωρός;
Media

Σασμό περιμέναμε, νέα βεντέτα ξεσπά! Ο Ανδρέας γυρίζει πίσω… τιμωρός;

Σασμός: Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς οι Σταματάκηδες μαθαίνουν πως το νέο για τη σύλληψη της Βασιλικής έφτασε στους Μουντάκηδες, που απειλούν άμεση απάντηση.

Ο Παύλος και ο παπα-Μιχάλης προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους τον Τηλέμαχο, που είναι αναποφάσιστος με ποιους θα ταχθεί, αφού τον διεκδικούν και οι Μουντάκηδες, για να εκδικηθούν για τον χαμό του Λάζαρου, αλλά και οι Σταματάκηδες με τους Βρουλάκηδες, για να μην αναζωπυρωθεί η βεντέτα. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος με τη Στέλλα προχωρούν τη σχέση τους εν μέσω επαγγελματικών διαφωνιών για το θέμα της σύλληψης της Βασιλικής.

Σασμός: Η Βασιλική συλλαμβάνεται!

SASMOS-M.Lampropoyloy-(2).jpg


Άγρια σύγκρουση

Οι Mουντάκηδες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν έναν ανελέητο πόλεμο. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες. Ο εισαγγελέας τού λέει πως κάλυψε στοιχεία της έρευνας σχετικά με τη δολοφονία του Λάζαρου και τώρα κινδυνεύει να αποπεμφθεί από το Σώμα, γιατί είναι και αυτός ένοχος! Ο Αντώνης παραδέχεται πως γνώριζε από την αρχή ότι η Βασιλική βρέθηκε στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Λάζαρος, όμως εκείνη δεν ευθύνεται για κάτι, αφού ήταν ατύχημα. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό και του μιλά με συγκινητικά λόγια. Καταλαβαίνει πως μπορεί να σκότωσε τον ξάδελφό του από την αγάπη του για τη Βασιλική και μπορεί να τον συγχωρέσει, όμως αυτό δεν ακυρώνει το ότι έγινε φονιάς και πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να δει αν μπορεί να ζήσει με αυτό για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα.
Λίγο αργότερα ο Γιώργος λέει στη Θοδώρα πως εκείνος αλλοίωσε τα αποτελέσματα του τεστ DNA της Βασιλικής, ώστε να τη γλιτώσει από τη φυλακή. Όταν το μαθαίνει και ο Αντώνης, στενοχωριέται που ο Γιώργος μπλέχτηκε στην υπόθεση, όμως δεν θα τον καταδώσει και θα πάρει το κρίμα πάνω του. Πολύ σύντομα σε ηθικό δίλημμα θα βρεθεί και ο Χρήστος, αφού θα καταλάβει πως η Βασιλική μπλέχτηκε σε κάτι πολύ σκληρό χωρίς πραγματικά να φταίει. Ξέρει επίσης πως, αν συνεχίσει να την κρατά φυλακισμένη, ίσως υπάρξουν κι άλλα θύματα λόγω της βεντέτας και θα έχει βάψει και εκείνος τα χέρια του με αίμα...

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg



Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της. Παράλληλα, η Θοδώρα τρέμει μήπως ο Γιώργος βρει τον μπελά του επειδή αλλοίωσε το τεστ DNA της Βασιλικής. Στο Τμήμα ο Γιώργος έχει μια συζήτηση με τον Αντώνη και καταλαβαίνει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει από τον Γιακωβάκη και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δεν θα μείνει ατιμώρητη. Στο μεταξύ, ένας τύπος ντυμένος με αστυνομική στολή περνάει απαρατήρητος στο Τμήμα και κατευθύνεται προς το κρατητήριο. Φτάνει στο κελί όπου κρατείται η Βασιλική και της λέει: «Έχεις χαιρετίσματα από τον Λάζαρο. Περιμένει τους δικούς σου να του κάνουν παρέα». Έντρομη, βάζει τις φωνές. Στο Τμήμα δημιουργείται αναστάτωση και όλοι τρέχουν να δουν τι συνέβη. Η Βασιλική, μετά την εισβολή που δέχτηκε στο κελί, δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά. Η Καλλιόπη σπεύδει να βρει τον Γιακωβάκη και του λέει πως η Βασιλική δεν σκότωσε κανέναν και πως με τη σύλληψή της κινδυνεύουν όλοι! Ο εισαγγελέας σκέφτεται ότι πρέπει να προσφέρουν προστασία στους Σταματάκηδες και στους Βρουλάκηδες. Δίνει αμέσως εντολή στην Ντίνα και στον Μύρωνα να καταστρώσουν ένα σχέδιο φύλαξης όλων των μελών των δύο οικογενειών.

sasmos.jpg

Λίγο αργότερα στο Τμήμα φτάνει ένα γράμμα που είχε γράψει η Εύα πριν πεθάνει στο κελί της. «Την αγαπάω τη ζωή μου, όπως και την ελευθερία μου. Και δεν θα μείνω για πολύ εδώ μέσα. Όταν θα διαβάζετε αυτό το γράμμα, εγώ θα ‘χω πετάξει σαν το πουλάκι απ' το κλουβί. Είναι όλα οργανωμένα από τους δικούς μου» γράφει, και ο Αντώνης με τον Γιώργο συμφωνούν ότι πρέπει άμεσα να βρουν ποιος την καθάρισε.

Ο Ανδρέας επιστρέφει ως… τιμωρός

1716540997727-199820876-bisbikis-(1).jpg

Η παραγωγή του «Σασμού» έχει βάλει λυτούς και δεμένους να προσπαθήσουν να πείσουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να επιστρέφει στα γυρίσματα, ώστε να μπει ένα τέλος στην ιστορία του Αντρέα Βρουλάκη, που ήταν τελικά Σταματάκης. Για την ώρα ο ίδιος έχει επιλέξει να μείνει εκτός, όμως ίσως τελικά πει το μεγάλο «ναι», ειδικά εφόσον δεν πρόκειται να παίξει σε πολλά επεισόδια, αλλά να κάνει μια γκεστ εμφάνιση. Σύμφωνα με το σενάριο που υπάρχει στα σκαριά, ο Αντρέας θα επιστρέψει με το όπλο στο χέρι για να βάλει τα πράγματα σε τάξη και να πληρώσουν εκείνοι που τον πρόδωσαν... Και προδότες υπάρχουν τόσο στους Βρουλάκηδες όσο και στους Σταματάκηδες. Με σύμμαχό του τον αδελφό του τον Τηλέμαχο, δεν αποκλείεται να δούμε έναν νέο κύκλο αίματος να ανοίγει λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε

Πηγή Τηλέραμα

Σασμός spoiler: Τρόμος για Αστέρη και Αργυρώ – Η Μαρίνα στο ψυχιατρείο

Σασμός: Ο Μαθιός κερδίζει χρόνο, ο εισαγγελέας όμως έχει άλλα σχέδια!

Σασμός φινάλε: Ο γάμος, η εγκυμοσύνη και μια -ακόμη- δολοφονία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved