Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος
Media

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος

Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Τάσος Ιορδανίδης περιγράφουν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Απόστολος Γκλετσος: «Στο πρώτο γύρισμα με την κυρία Κοντού μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος και μου έδωσε το άσπρο γυναίκειο πουλόβερ που φορούσε», περιέγραψε ο Απόστολος Γκλετσος Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε «όλες οι στιγμές με τον Νίκο Γαλανό είναι ξεχωριστές. Με τον Πασχάλη Τσαρούχα, τη Λυδία Κονιόρδου και τον Γιώργο Παρτσαλάκη μαθαίνω κάθε μέρα κάτι διαφορετικό».

elias1.jpg

«Στη σκηνή της απαγωγής δυσκολεύτηκα γιατί έπρεπε να βιαιοπραγήσω, η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν ανακοίνωσα στη μικρή Αγγελική ότι δεν θα αποκτήσει αδερφάκι γιατί η Μαρίνα έχασε το παιδί», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ενώ Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Πολλές σκηνές με τη μικρή Φιλιώ είναι συγκινητικές, επειδή γνωρίζουμε τι έχει περάσει. Οι σκηνές αυτές είναι μια επώδυνη διεργασία και για τον ηθοποιό».

iordanidis.jpg

«Η Μαρίνα σε κάθε σκηνή πέφτει κάτω κι ο Νίκος Γαλανός τη χαρακτηρίζει ‘’παιδί κουμπί’’. Με τον Γιάννη Κρητικό που υποδύεται τον Πότη είμαστε πολύ φίλοι και στη σκηνή που βρίσκεται στο νοσοκομείο δεν ήταν εύκολο το γύρισμα. Η Αγγελική είναι εάν γλυκύτατο πλάσμα και μου καλύπτει το κενό της έλλειψης της κόρης μου. Η μικρή σίγουρα θα γίνει ηθοποιός», συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

elias12.jpg

Ο Απόστολος Γκλέτσος για την συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου αναέφερ: «Με την Άντζελα Γκερέκου στην αρχή ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί μέχρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλο, αλλά από ένα σημείο και μετά το γύρισμα έγινε απόλαυση. Υπήρχε σκηνή που ”φάγαμε” παρατήρηση από τον σκηνοθέτη γιατί είχαμε βρει ένα εσωτερικό αστείο και γελούσαμε οι δυο μας με την Άντζελα Γκερέκου».

«Στο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής ήταν ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα. Το γλέντι το ζήσαμε σαν να είναι πραγματικότητα», παραδέχθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Λύγισε με την ερώτηση του Τάσου Ιορδανίδη – «Έχω μια βέρα, αλλά...»

Απόστολος Γκλέτσος: Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα στο θέατρο, γιατί προτίμησα τα χρήματα

Κάγκελο η Δανάη Μπάρκα με τον Απόστολο Γκλέτσο-«Είναι η χαρά του παππού, της αρέσουν οι μεγαλύτεροι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved