Απόστολος Γκλέτσος: Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα στο θέατρο, γιατί προτίμησα τα χρήματα
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα στο θέατρο, γιατί προτίμησα τα χρήματα

 

Καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του αλλά και… τη σειρά, Γη της Ελιάς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος, δεν έχει ανάγκη από ρόλους, αλλά από καλές συνεργασίες. Ακόμη, είπε πως το θέατρο είναι μία τέχνη που του δίνει λόγο ύπαρξης.

«Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μου πρότειναν και δεν τα έκανα στο θέατρο. Είπα όχι ξεκάθαρα για τα χρήματα. Δεν πήγα στην Επίδαυρο και πήγα να κάνω σίριαλ, γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα», αποκάλυψε.

Κάγκελο η Δανάη Μπάρκα με τον Απόστολο Γκλέτσο-«Είναι η χαρά του παππού, της αρέσουν οι μεγαλύτεροι»

gkletsos1.jpg

«Όλα είναι στιγμιαία. Ή λες κάτι και το αποφορτίζεις ή φεύγεις. Μπορεί να σε ψάξουν καμιά ώρα, τους λες “έφυγα για να μη γίνει κάτι που θα μετανιώναμε όλοι” και το καταλαβαίνει. Έφευγα από την πρόβα. Το να χάσεις δύο ώρες είναι καλύτερο από τα συμβούν πράγματα, να τιναχτεί μία δουλειά».

Όπως είπε ο ηθοποιός, δεν έχει απογαλακιστεί ακόμα και ζει με τη μητέρα του, την κόρη του και την αδερφή του.

Αναφερόμενος στη σειρά «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο του Τζον Μακρίδη, τον οποίο υποδύεται, ανέφερε πως στα επόμενα επεισόδια θα χορέψει ζεϊμπέκικο, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τζον και η Αθηνά να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ποτέ δεν ξέρεις με την Βάνα Δημητρίου. Επειδή είναι η Βάνα και επειδή γεννάει πάντα το μυαλό της για να κρατήσει το ενδιαφέρον το δικό μας, αλλά και των ανθρώπων που την ακολουθούν τόσα χρόνια και την αγαπούν, δεν ξέρω», είπε σχετικά με τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτή είναι η γυναίκα που του έκανε το ωραιότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του!

Η Γη της Ελιάς - Μάρω Κοντού: «Δεν ξέρω τι αίσιο τέλος θα έχει αυτή η πρόταση του Τζον στην Αθηνά»

Απόστολος Γκλέτσος: Τα fake news και η χυλόπιτα από ηθοποιό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved