Απόστολος Γκλέτσος: Αυτή είναι η γυναίκα που του έκανε το ωραιότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του!
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτή είναι η γυναίκα που του έκανε το ωραιότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του!

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι από τους άντρες της ελληνικής showbiz που έχουν ραγίσει αμέτρητες γυναίκειες καρδιές. Κάποιες από αυτές, όμως τον στιγμάτισαν. Ποια είναι αλήθεια η γυναίκα που του χάρισε το ωραιότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του;

Οι σχέσεις του Απόστολου Γκλέτσου έχουν γίνει κατά το παρελθόν πολλές φορές πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς ο γοητευτικός ηθοποιός περιτριγυριζόταν πάντα από όμορφες παρουσίες.

Απόστολος Γκλέτσος: Τα fake news και η χυλόπιτα από ηθοποιό

Ένα από τα love stories που σίγουρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε είναι αυτό με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα, η οποία μπήκε στη ζωή του εντελώς ξαφνικά και κατάφερε να την αλλάξει ριζικά.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός είχε παντρευτεί ήδη μία φορά με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Το καλοκαίρι του 1999, αμέσως μετά το διαζύγιό του, είχε ερωτευτεί την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, στην οποία είχε δώσει μονόπετρο, αλλά ο γάμος τους δεν έγινε ποτέ.

apostolos-gkletsos.jpg

Λίγους μήνες αργότερα, γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, Μαρία Μαγγίνα, στα γυρίσματα του σήριαλ “Άγιο είχαμε” και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Το ζευγάρι ήταν σε σχέση για τρία ολόκληρα χρόνια, οι εντάσεις όμως ήταν συχνό φαινόμενο ανάμεσά τους.

Η ίδια έχει υποστηρίξει πως της ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί τη δημοσιότητα του ηθοποιού.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Βαλίσια, χωρίς να επισημοποιήσει όμως, ποτέ, τη σχέση του με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Βαλίσια είναι ο συνδετικός τους κρίκος, ο κρίκος που τους ενώνει για πάντα.

«Με την μητέρα της χωρίσαμε, όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δυο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέρφια» έχει δηλώσει ο Απόστολος Γκλέτσος για τη σχέση του με την Μαρία Μαγγίνα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved