Μαγγίρα για Καινούργιου: «Δίκιο είχε σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά»
Media

Μαγγίρα για Καινούργιου: «Δίκιο είχε σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά»

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την προβολή των δηλώσεων της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή I Love Σου Κου, πήρε τον λόγο και ανέφερε:

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Δε βλέπω να υπάρχει διάθεση να τα βρούμε, ούτε εγώ έχω»

"Κατ’ εμέ δίκιο είχε η Κατερίνα Καινούργιου σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά. Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά δε θα πω τι και πως. Δε θεωρώ ότι αδίκησε την ίδια, αλλά τον ίδιο του τον εαυτό. Διότι δε μπορείς εκ των υστέρων ή ακόμα και όταν είσαι σε μια εκπομπή να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια.

handcuffs - 1

Δε θες να είσαι; Μπορείς να φύγεις και να κάνεις κάτι άλλο. Δεν είναι ωραίο να τις επιτίθεσαι, να έχεις συνέχεια μια διαφορετική άποψη, μια διαφορετική γνώμη, την εκνεύριζε πάρα πολύ. Είναι κουραστικό… Ξέφυγε στις δηλώσεις του, πολλές φορές υπήρξε ειρωνικός και αυτό αδικεί τον ίδιο, όχι την Κατερίνα. Είναι λογικό να πληγώθηκε η Κατερίνα.

Η Κατερίνα χάνει το δίκιο της γιατί απαντά την ώρα που εκνευρίζεται. Όταν είσαι ειλικρινής και αυθεντικός και βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα, θα πεις και πράγματα που μπορεί να μην είναι καλά, και μετά ηρεμείς" είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε:

"Δεν είμαστε φίλες. Φίλες δεν είμαστε, αλλά είμαστε μια χαρά. Το προξενιό τώρα… Ήταν απέναντί μου η Κατερίνα, παρουσίαζα κάτι βραβεία, σηκώθηκε ένα παιδί, τον βλέπω και λέω “να τος αυτός ωραίος”. Δε τη ρώτησα αν της αρέσει. Τον σταματάω και του λέω, “έλα εδώ εσύ, είσαι ελεύθερος;” Ταράχτηκε ο άνθρωπος. Με κοιτάει, παγώνει, δεν απαντούσε. Τον ξαναρωτάω αν είναι ελεύθερος και μου λέει, “όχι”. Κρίμα λέω γιατί σε σκέφτηκα για την Κατερίνα".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: «Με αδίκησε απίστευτα» - Απαντά για Μικρούτσικο, Ουγγαρέζο & Κωνσταντάρα

«Άστραψε και βρόντηξε» για την Χατζηανδρέου: «Νευρίασα, έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved