Γιώργος Παράσχος-«Λύγισε» για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του: «Το πιο δύσκολο για μένα ήταν...»
Media

Γιώργος Παράσχος-«Λύγισε» για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του: «Το πιο δύσκολο για μένα ήταν...»

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του που έχασε τον περασμένο Οκτώβριο. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, αποκαλύπτοντας:

Ο Γιώργος Παράσχος στο gossip-tv.gr:«H Μενεγάκη ήταν σχολείο για όλη μου τη ζωή όχι μόνο για την tv»

parasxos-3.jpg

«Πήγα στον γιατρό για τα μάτια μου, γιατί κοκκίνισαν και στην αρχή φοβήθηκα. Έχει μία μορφή ξηρασίας το μάτι, που έχει δημιουργηθεί όμως από το άγχος και το στρες. Με αγχώνει ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά, την υποκριτική, που την αγαπώ».

Ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη είπε για εκείνη: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το MEGA είναι ότι δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Αν ήμουν στη θέση της και έβλεπα ότι αυτό που κάνω δεν αποφέρει καρπούς, θα έκανα κάτι διαφορετικό. Θα την ήθελα πολύ σε ένα βραδινό».

Ο ηθοποιός συνέχισε μιλώντας για πιο προσωπικά πράγματα: «Όταν πήγα στην πατρίδα μου, την Καβάλα, για να παίξω την παράσταση, στο κομμάτι που αναφέρομαι στον πατέρα μου γύρισα και κοίταξα τη μητέρα μου που ήταν στην πρώτη σειρά. Την είδα ότι σκούπιζε τα μάτια της, είχε συγκινηθεί αρκετά».

Και κατέληξε: «Το πιο δύσκολο για μένα ήταν όταν έπρεπε να γυρίσω στην Αθήνα και πήγαμε με τη μητέρα μου στο μνήμα να τον χαιρετήσω… και του λέει: “δεν πρόλαβες να τον καμαρώσεις τον γιο σου”. Αυτό ήταν πιο βαρύ να σου πω την αλήθεια από το να τον υποδυθώ, να τον φέρω ως μνήμη πάνω στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι το απόλαυσε από άλλη θέση… χωρίς εισιτήριο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved