Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση. "Το γλιτώσαμε" μου είπε ο γιατρός»
Media

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση. "Το γλιτώσαμε" μου είπε ο γιατρός»

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Όλα για τη ζωή μας" και έκανε μία αποκαλυπτική συζήτηση με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα και προχώρησε σε μία εξομολόγηση, όταν χρειάστηκε εκείνη να αφαιρέσει μία ελιά από την πλάτη της.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Αν είχα αφήσει την ελιά, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες»

mariagapi.jpg

"Πήγα στον δερματολόγο μου, μου είπε βγαίνει ‘χθες’, φρίκαρα. Δεν είχα ιδέα. Εγώ για άλλο πράγμα πήγα και αλλού κατέληξα. Πήγα στον δερματολόγο για την ακμή μου και είπα να κάνουμε ένα τσεκ απ στις ελίτσες. Ήταν στην πλάτη η ελιά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές ελιές. Πήγα για μια άλλη ελιά, που φαινόταν λίγο επικίνδυνη. Είχα ψάξει λιγάκι μόνη μου την επικινδυνότητα, είχα δει ότι κάποιες ελιές που είναι ανομοιόμορφες και άλλο χρώμα, μπορεί να προκαλέσουν κάποιο θέμα.

Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση και περίπου έναν μήνα μετά, μου λέει ο γιατρός ότι "πάλι καλά που την βγάλαμε". Έγινε βιοψία και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μου είπε "Μαριαγάπη το γλιτώσαμε". Στην ουσία στο μόντελινγκ το μαύρισμα μας το απαγορεύουν". εξομολογήθηκε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Μάρκου – Ξυπολιά: Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης - Όλες οι λεπτομέρειες

GNTM - «Χείμαρρος» η Μαριαγάπη κατά Καγιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved