Ο Παπαδόπουλος εξομολογείται: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου όλοι μου έλεγαν ότι είμαι... χοντρός»
Media

Ο Παπαδόπουλος εξομολογείται: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου όλοι μου έλεγαν ότι είμαι... χοντρός»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι λίγη ώρα μετά το live του Just The Two Of Us και μίλησε για τα προσβλητικά σχόλια που δέχθηκε στο ξεκίνημα της πορείας του, όπως και για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του. 

«Το πιο ωραίο δώρο που μου έχουν κάνει είναι η κιθάρα που μου αγόρασε η μητέρα μου, όταν ήμουν 11 ετών. Μου λέει: σου κάνω δώρο αυτή την κιθάρα, για να πηγαίνεις στην παραλία και να παίζεις με τους φίλους σου. Με αυτή την κιθάρα έγραψα τις μεγαλύτερες επιτυχίες και για μένα και για άλλους», αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Birthday time: H αποχή της Ειρήνης Μερκούρη, ο μπαμπάς Γιώργος Παπαδόπουλος & η ασυμβίβαστη Μόνικα

papadopoulos.jpg

«Ο Νίκος είπε ότι θα ήθελε να δει την Γαλάτεια σε εκπομπή, εμένα δεν με ανέφερε. Δεν υπάρχει σχολή παρουσιαστή, όπως δεν υπάρχει και σχολή τραγουδιστή. Σε αυτή τη ζωή δεν λες σε τίποτα «όχι». Μπορείς να είσαι ό,τι θες», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια εκπομπή.

«Εγώ, όταν ξεκίνησα, δέχθηκα bullying. Έλεγαν: είναι χοντρός αυτός, μην τον παίξεις. Και το λέω και δημόσια και δεν ντρέπομαι να το πω. Είμαι πλέον σε μία φάση που δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν προβλήματα. Τον Γιώργο και τη Βάσω τους αγαπώ πολύ και τους δύο. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό», ανέφερε για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παπαδόπουλος – Βασιλειάδη: «Ξαναζούμε λίγο τον έρωτά μας»

Γαλάτεια Βασιλειάδη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να δω ότι ξάπλωσε»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Παπαδόπουλου: «Ξάπλωσα στην Κατεχάκη και κατέληξα στο νοσοκομείο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved