Ο επικός πανηγυρισμός του Μικρούτσικου - Αποχώρησε από το πλατό μόλις έμαθε τη νίκη του ΠΑΟ
Media

Ο επικός πανηγυρισμός του Μικρούτσικου - Αποχώρησε από το πλατό μόλις έμαθε τη νίκη του ΠΑΟ

Tv Queen: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορούσε να συγκρατήσει την του χαρά όταν έμαθε στον αέρα ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός.

Σηκώθηκε από τη θέση του, άρχισε να φωνάζει και να φιλάει όλα τα μέλη του ριάλιτι του σόου ενώ αποχώρησε από το πλατό για να το... ζήσει!

«Το πήραμε; Στοπ στοπ! Ναι, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Κοριτσάρες μου, είμαστε η πρώτη Tv Queen-άρα ομάδα! Το πήραμε! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό! Μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρο του, μπράβο στο ελληνικό μπάσκετ, άρχισε να φωνάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος πηγαίνοντας δεξιά και αριστερά.

Μαγγίρα για Καινούργιου: «Δίκιο είχε σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά»

«Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για έβδομη φορά! Για έβδομη φορά! Το πήραμε! Το πήραμε! Δεν κάνω άλλο εκπομπή! Το πήραμε! Το πήραμε, ρε, το πήραμε», έλεγε φωνάζοντας!

«Αυτό και αν ήταν έκτακτο, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι! Είναι όλο αυτό σουρεάλ», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου που είχε μείνει άφωνη.

Ο Παναθηναϊκός εκθρόνισε τη Ρεάλ κι έγινε «βασιλιάς» της Ευρώπης!

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός AKTOR διεκδίκησαν το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό. Οι δύο κορυφαίες ομάδες των ευρωπαϊκών γηπέδων, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε τελικό Ευρωλίγκας, με την ομάδα του Τσους Ματέο να θέλει να κάνει το back to back και τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να γράφουν με τον καλύτερο τρόπο τον επίλογο σε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο μπασκετικό παραμύθι.

Δείτε το επικό βίντεο:

Καινούργιου: «Με αδίκησε απίστευτα» - Απαντά για Μικρούτσικο, Ουγγαρέζο & Κωνσταντάρα

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάγκας: «Μαθαίνω ότι η Καινούργιου έχει σταθεί οικονομικά στον Μικρούτσικο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved