Λευτέρης Ελευθερίου: Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή, όχι αδικαιολόγητα
Media

Λευτέρης Ελευθερίου: Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή, όχι αδικαιολόγητα

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον ήταν ο Λευτέρης Ελευθερίου και μεταξύ άλλων μίλησε για το metoo με αφορμή τη δίκη στο Εφετείο, η οποία πήρε αναβολή.

Αρχικά είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου: «Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή, όχι αδικαιολόγητα. Εγώ δεν ήμουν θύμα, αλλά είχαμε βγει σε μια ομαδική καταγγελία και λέγαμε ότι θα προτιμούσαμε να αλλάξει λίγο το κλίμα των προβών και των παραστάσεων. Ένας άνθρωπος που είναι διάσημος, μπορεί μια ρετσινιά να την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή. Ενώ ένας άνθρωπος που είναι βενζινάς ή μάστορας να το κάνει και μετά από δυο χρόνια θα το ξέρει μόνο το κοινωνικό του περιβάλλον», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Και πρόσθεσε: «Όταν γίνεται το cancel και βγαίνεις και διεκδικείς followers από αυτούς και θέλεις να βγαίνεις στην επικαιρότητα, καλό είναι ένα κομμάτι της διαφήμισης που θα πάρεις εκείνη την περίοδο, να το διαθέσεις για τα παιδιά που δεν είναι τόσο διάσημα και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν και τη δίκη».

Λευτέρης Ελευθερίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά»

image.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Από τη στιγμή που έγινε το cancel, θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα σωματείο και από τις διαφημίσεις που παίρνουμε εκείνη την περίοδο να τα διαθέτουμε δικαστικά για τις δίκες που θα γίνουν προς όφελος των θυμάτων».

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Ελευθέριου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: Live «με την όπισθεν» στο θέατρο Άλσος

Λευτέρης Ελευθερίου: «Μας πέρασε η ιδέα να χωρίσουμε αλλά όταν έχεις παιδί θέλει μια παραπάνω σκέψη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved