Αργύρης Αγγέλου: Είμαι ευγνώμων που ήρθε στον δρόμο μου «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»
Media

Αργύρης Αγγέλου: Είμαι ευγνώμων που ήρθε στον δρόμο μου «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»

Ο Αργύρης Αγγέλου, ύστερα από τρία χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφει με έναν ρόλο-έκπληξη σε μια σειρά εποχής υψηλών προδιαγραφών αλλά και προσδοκιών.

Το μυθιστόρημα της Λένας Μαντά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» γίνεται σειρά στον ALPHA κι εκείνος αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα του πολυπληθούς καστ της παραγωγής αξιώσεων.

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Backstage στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha

Η τελευταία τηλεοπτική σας συνεργασία ήταν στη σειρά «Φλόγα κι άνεμος» της EPT 1 το 2022, στον ρόλο ενός λοχαγού της Χούντας, κι επιστρέφετε πάλι με σειρά εποχής.

«Κάθε δουλειά που κάνω τη χαίρομαι πολύ, πόσω μάλλον όταν είναι μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ η τηλεόραση και την αγαπώ. Ίσως γιατί έχω υπάρξει πολύ τυχερός και δεν έχω αισθανθεί ότι έχει κορεστεί από εμένα. Δεν έχω κάνει πολλές σειρές, μόνο πέντε, και δεν την έχω βαρεθεί. Είμαι ευγνώμων που ήρθε στον δρόμο μου μια ακόμη ωραία δουλειά όπως είναι "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” γιατί συνεργάζομαι με εξαιρετικούς συναδέλφους και έχω πολλή αγωνία να δω το αποτέλεσμα, καθώς είμαστε σε γυρίσματα από τον περασμένο Οκτώβριο».

1675185327598-224351797-Aggelou-2.jpg

Είδαμε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, και η εικόνα φαίνεται να δικαιώνει την προσμονή σας. Επιπλέον το καστ είναι εντυπωσιακό και πολυπληθές.

«Η αλήθεια είναι ότι κάθε εβδομάδα που παίρνω email για το πρόγραμμα των γυρισμάτων, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στη λίστα βλέπω κι έναν καινούριο συνάδελφο να υποδύεται έναν νέο ρολό στη σειρά. Λέω... κι αυτός θα παίξει; Από την παραγωγή θα παρελάσει όλο το ελληνικό θέατρο. Φανταστείτε δεν έχουμε συναντηθεί όλοι μαζί, παρά μόνο στην ανάγνωση σεναρίου».

Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε φυσικούς χώρους ή σε πλατό;

«Δεν υπάρχει πλατό. Όλα είναι σε φυσικούς χώρους και εξωτερικούς και εσωτερικούς. Έχουν γίνει λήψεις σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και στο Παρίσι. Επίσης έχει γίνει εξαιρετική δουλειά μετά σκηνικά και τα κοστούμια. Όλοι οι συνεργάτες είναι έμπειροι και δοκιμασμένοι, ο καθένας στον τομέα του. Οφείλω να πω πραγματικό ότι “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” είναι μια μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία που με έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη σε αυτή. Έχω εκπλαγεί από το μέγεθος της παραγωγής, αλλά και της φροντίδας από τη Foss Productions που την υλοποιεί και τον ALPHA».

backstage-potami.jpg

Πείτε μας για τον ρόλο σας και με ποια κεντρική ηρωίδα εμπλέκεται;

«Η υπόθεση αφορά τη ζωή πέντε κοριτσιών που είναι αδελφές και της μητέρας τους. Είναι πέντε διαφορετικοί κόσμοι. Εγώ είμαι στην ιστορία της Μελισσάνθης, την οποία υποδύεται η Αναστασία Παντούση, και του συζύγου της, τον οποίο ενσαρκώνει ο Αλέξανδρος Σταύρου. Ο ήρωάς μου λέγεται Χρήστος και είναι παντρεμένος με τη Νίτσα, που την παίζει η Άννα Θεοχάρη. Είμαστε το πιο στενό τους φιλικό ζευγάρι και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους με έναν τρόπο μάς αφορούν. Είναι οι άμεσοι αποδέκτες των προβλημάτων που ανακύπτουν»

Πηγή tv24

Όλα… λάθος!: Η ξεκαρδιστική κωμωδία έρχεται στο θέατρο Αθηνά- Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

Αργύρης Αγγέλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Όταν το κατάλαβα, ήταν αργά»

Αργύρης Αγγέλου: «Η Άννα όχι απλά σου ανοιγόταν, αλλά σου έδινε την ψυχή της»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved