Exathlon-Πεμιέρα: Tο timeline του X πήρε «φωτιά» - «Τα βράδια μας απέκτησαν νόημα και πάλι»
Το Exathlon έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και από το πρώτο λεπτό κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες, βάζοντας τις βάσεις για τη συνέχεια του σκληρού ριάλιτι, ενώ ο Γιώργος Καράβας δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στη θέση του παρουσιαστή ενός τέτοιου project.
Αν και τα αγωνίσματα τράβηξαν τα βλέμματα, το… μεγάλο πάρτι στήθηκε στο Χ, όπου οι χρήστες έδωσαν ρεσιτάλ σχολίων. Με χιούμορ, αιχμηρές παρατηρήσεις και συγκρίσεις του Καράβα με τον Γιώργο Λιανό, το timeline πήρε «φωτιά» και έκανε την πρεμιέρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου.
Exathlon – Πρεμιέρα: Ιδού οι δύο ομάδες που ρίχνονται στη μάχη

Το Exathlon λοιπόν μπήκε δυναμικά στη νέα σεζόν, με κοινό και social media να του δίνουν από την πρώτη μέρα την ψήφο εμπιστοσύνης τους.
Δείτε τα σχόλια:
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Καράβας για Exathlon: «Οι εικόνες θα είναι οι πιο εντυπωσιακές που έχουν παίξει στην TV»
Exathlon: Έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ - Η «βόμβα» του Γιώργου Καράβα για τις αποχωρήσεις
Exathlon: Το τρυφερό τετ α τετ Γιώργου Καράβα και Ραφαέλας Ψαρρού πριν την πρεμιέρα