Ιβάν Σβιτάιλο για «Να με λες μαμά»: «Δεν θα μπορέσω να νιώσω ποτέ περήφανος για την ερμηνεία μου»
Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Να με λες μαμά», ο Ιβάν Σβιτάιλο βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τον απαιτητικό ρόλο του.
Ο ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που προσέγγισε τον χαρακτήρα του κακοποιητή, έναν ρόλο που ήδη από το πρώτο επεισόδιο προκάλεσε έντονα συναισθήματα και συζητήσεις στο κοινό.
“Σίγουρα βοηθάει το ότι πήραμε το υλικό αυτό και το διαβάσαμε, δηλαδή ήταν γραμμένο. Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσω τη Δήμητρα Βλαγκοπούλου που είναι ένα παιδί του θεάτρου και αυτό θεωρώ πως βοήθησε πάρα πολύ γενικά στο τελικό αποτέλεσμα”.
Να με λες μαμά - Η υπόθεση, οι πρωταγωνιστές και οι ρόλοι - Όλα όσα θα δούμε στη σειρά του Alpha

“Δεν θα μπορέσω να νιώσω ποτέ περήφανος για την ερμηνεία μου σ’ αυτό το σίριαλ. Γιατί θεωρώ πως είναι πράγματα τα οποία… εντάξει. Ο στόχος μου ήταν να είμαι ο ρόλος. Στην προσέγγιση μου, με το που διάβασα το κείμενο, άρχισα να παρατηρώ τον εαυτό μου και γενικά τους γύρω μου. Ακόμα και ως προς τα δικά μου παιδιά, ίσως κάποιες απότομες κινήσεις ή συμπεριφορές”.
“Όλοι μας, όταν έχουμε την ευθύνη ενός παιδιού, καμιά φορά μέσα στην καθημερινότητα μπορούμε να είμαστε και νευρικοί. Μπορούμε ίσως να υπερβάλουμε ή να δίνουμε παραπάνω σημασία σε κάποια πράγματα, χωρίς βέβαια στον βαθμό του να είσαι τέρας. Το τέρας για μένα δεν είναι μόνο ο Τόλης, που κακοποιεί ένα παιδί, αλλά και ο άνθρωπος που πετάει έναν σκύλο στα σκουπίδια ή με ένα πάτημα ενός κουμπιού σκοτώνει κόσμο γύρω του” πρόσθεσε ο Ιβάν Σβιτάιλο.
Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε επίσης:
Ιβάν Σβιτάιλο: «Τον βρήκα σε μια κλινική σε κατάσταση αποσύνθεσης, άσπρισα σε μια μέρα»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Εγώ δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου να δει Eurovision»
Συγκλονίζει ο Ιβάν Σβιτάιλο: «Έπρεπε να βουτήξω στην αυτοκαταστροφή για να ξαναβρώ τον εαυτό μου»