Δούκα για Κιμούλη: «Ήταν μια μεγάλη νίκη - Υπάρχει ηθική ικανοποίηση»
Καλεσμένες στην πρωινή εκπομπή «Buongiorno» ήταν η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού, με αφορμή την παράσταση «Vaginahood», στην οποία πρωταγωνιστούν.
Και μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα μίλησε και για τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.
Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν μαζί στα δικαστήρια με την Χρύσα. Βγήκε ο δικηγόρος μας και τοποθετήθηκε το καλοκαίρι, αλλά μιας και δίνεται η ευκαιρία να πούμε ότι ήταν μια μεγάλη νίκη, στην πιο δύσκολη μήνυση που είχα καταθέσει εγώ προς τον μάρτυρά του για ψευδορκία και προς τον κ. Κιμούλη για ηθική αυτουργία».

Και πρόσθεσε: «Ο μόνος μάρτυρας του, ο οποίος καταθέτοντας κάποια πράγματα στην τελευταία φάση της αγωγής που μας έχει κάνει, είπε κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορούσα να τα αφήσω έτσι και του κατέθεσα μήνυση για ψευδορκία. Μια μήνυση και μια δίκη που κερδήθηκαν πανηγυρικώς και οι δυο καταδικάστηκαν σε 20 μήνες φυλακή και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ».
Και τόνισε η Ζέτα Δούκα: «Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία, ένα τριήμερο πολύωρο, μεγάλης ψυχικής δοκιμασίας και για τις δυο μας, και για τον Νίκο Ψαρρά και τους μάρτυρες μας αλλά πήγαν όλα καλά. Προχωράμε.
Υπάρχει ηθική ικανοποίηση. Είναι ένα παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους που παλεύουν στο δικαστικό σύστημα να κερδίσουν και να δικαιωθούν, ότι τα πράγματα μπορεί να αργούν ακόμη και να έχουν κόστος, αλλά τελικά το αποτέλεσμα τους δικαιώνει και πρέπει να παλεύουν για αυτό».
Διαβάστε επίσης:
Ζέτα Δούκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές με την κόρη της στην Κρήτη & το μήνυμα όλο νόημα
Ζέτα Δούκα: Η συνήθεια με την κόρη της, Θάλεια εδώ και έξι καλοκαίρια - Μεγαλώνουμε και οι δύο...
Ζέτα Δούκα: Εμπνέει με το μήνυμά της για το καλοκαίρι - «Ας επιχειρήσουμε διακοπές με τον εαυτό μας»