Καινούργιου: Η εμφάνισή της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης: «Φουσκώνει…μεγαλώνει η μπουμπούκα»
Media

Καινούργιου: Η εμφάνισή της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης: «Φουσκώνει…μεγαλώνει η μπουμπούκα»

Το πρωί της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τους τηλεθεατές του Alpha με ένα ζεστό χαμόγελο και μια λάμψη που μόνο η χαρά της αναμονής μπορεί να προσδώσει.

Η παρουσιάστρια, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για αυτήν την ξεχωριστή περίοδο της ζωής της με τρυφερότητα.

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης της: «Μου λέει ο γιατρός όλο να μαζευτώ»

kainourgiou1.jpg

Η Κατερίνα εξήγησε και τον λόγο που επέλεξε να φορέσει μαύρα ρούχα, απαντώντας με ευγένεια στα σχόλια του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

«Φουσκώνει, κοιτάξτε με το φόρεμα, μεγαλώνει η μπουμπούκα. Φοράω μαύρα γιατί η αγορά, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος και δυσκολεύομαι, δεν μπαίνω σε όλα, έχει πάρα πολλά μαύρα. Μπήκα σε κάτι sites του εξωτερικού και παρήγγειλα κάτι ροζ πουλόβερ. Όπου ροζ πάω και το παίρνω», ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.

kainourgiou2.jpg

«Μου το λένε και οι φίλες μου. Μη φοράς μαύρο, δεν είναι καλό».

«Έναν χρόνο έκανα ορμονοθεραπεία. Δεν είχα μπει στην εξωσωματική ακόμα. Είχα πει ότι θα κάνω τις θεραπείες τις ορμονικές που πρέπει και ότι θα μπω στην εξωσωματική από τον Σεπτέμβριο. Είχα πει όμως ότι το καλοκαίρι θα σταματήσω λίγο για να ξεκουραστώ, και έμεινα φυσιολογικά», έχει πει η ίδια.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη on air για τη νονά του μωρού της - Ποια σχέση τις συνδέει;

Καινούργιου: Το δείπνο με φίλους για τη γιορτή της και η νέα φωτό με τον Κουτσουμπή

Χιλιάδες ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου - Η μακροσκελής ανάρτηση, το ευχαριστώ και η συγκίνηση

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved