Χατζίδου: «Αν είχα την ευκαιρία να κάνω ερώτηση στον Λιάγκα, θα ήταν “γιατί φάσκεις & αντιφάσκεις;»
Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε Γίνεται μίλησε η Ελένη Χατζίδου το Σάββατο 21/2. Ο ρεπόρτερ του Alpha TV, Σπύρος-Ραφαήλ Κεραμίδας, ζήτησε από την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια να σχολιάσει την επικαιρότητα αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.
Η ίδια μίλησε με ειλικρίνεια για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά, αλλά και για το πώς καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένειά της.
«Δεν υπάρχουν άβολες ερωτήσεις, όλα μπορούμε να τα δεχθούμε. Όλα μες στο παιχνίδι είναι, αφού υπάρχουν και γίνονται οι συζητήσεις. Όταν λήγουν συμβόλαια, ακούγονται διάφορα ονόματα, περνάνε πρόσωπα ένα κατώφλι και σου λέει “ωπ, εδώ τι έχουμε;”, “θα ταίριαζε εκεί” ή “θα ταίριαζε αλλού”. Εντάξει», ξεκίνησε να λέει η Ελένη Χατζίδου.
«Δεν ξέρω γιατί ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε στη Δέσποινα Καμπούρη και στον Πάνο Κατσαρίδη για την εκπομπή μας. Μάλλον τον πείραξε. Σου λέει “είστε σε άλλη εκπομπή, από εδώ πληρώνεστε και κάθεστε και μου λέτε για άλλους;”», απαντά η τραγουδίστρια.
Ξετρελάθηκε η Χατζίδου με τη μανιταρόπιτα του Γιώργου Ρήγα - Δες πώς θα την φτιάξεις

«Το να κάνεις συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, είναι κάτι για το οποίο μπορείς να καυχιέσαι. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να του κάνω μία ερώτηση, θα ήθελα να τον ρωτήσω “γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις;”, “γιατί κάτι τη μια στιγμή δείχνεις ότι σου αρέσει και σε μία άλλη στιγμή μπορεί να πεις ότι δεν σου αρέσει;”. Δεν το λέω με χιούμορ, έχω δει όντως κάποια τέτοια παραδείγματα», τονίζει η Ελένη Χατζίδου με νόημα.
Διαβάστε επίσης:
Χατζίδου-Παύλου για τις φήμες ότι τους αντικαθιστά η Μαγγίρα: «Δεν ακούμε... κλείνουμε τα αυτιά»
Τριαντάφυλλος κατά Χατζίδου: «Ο άνδρας της όταν ήταν πορτιέρης τα ίδια έκανε. Να μάθει να σέβεται»
Κόλαφος η Χατζίδου για Παπανώτα: Κάποιος πραγματικά πρέπει να βάλει ένα stop... Για τι μας περνάει;