Η Τσιμτσιλή αιφνιδίασε την καλεσμένη της: «Θέλω να αποκαταστήσεις την παρεξήγηση με αυτό που είπες»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου η Τζόυς Ευείδη.
Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Χάσαμε τη θεία, στοπ», μίλησε για την καθημερινότητά της και τις σταθερές συνήθειες της ζωής της, ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει και σε μια άκρως αιφνιδιαστική ερώτηση που της έθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της κουβέντας τους, η παρουσιάστρια του Alpha ζήτησε από την καλεσμένη της να τοποθετηθεί εκ νέου και να αποκαταστήσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε γύρω από μια πρόσφατη δήλωσή της για τις πρωινές εκπομπές, η οποία σχολιάστηκε έντονα.
Αντέδρασε ο Ετεοκλής Παύλου για Τζόυς Ευείδη: «Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε»

Η Τζόυς Ευείδη, με το γνωστό αυθόρμητο στυλ και το ξεχωριστό της χιούμορ, έσπευσε να υποβαθμίσει την έκταση που πήρε το θέμα, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη και πώς παραποιήθηκαν τα λόγια της.
«Καλέ, τι βλακεία είναι αυτό! Με ρώτησε ένας άνθρωπος: "Τι έχεις να πεις; Χρειάζεται περισσότερη ψυχαγωγία ή περισσότερη ενημέρωση;". Κι είπα: "Χέστηκ@! Εγώ θέλω κωμικές σειρές!". Εμένα ο καημός μου είναι ότι δεν γίνονται κωμικές σειρές, αγάπη μου!».
Θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει καμία εμπάθεια με κανένα τηλεοπτικό προϊόν ή ζώνη, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η ίδια αποτελεί φανατική τηλεθεάτρια όλων των προγραμμάτων.
Διαβάστε επίσης:
Τζόυς: «Δεν είμαι καλά όταν είμαι ερωτευμένη»
Τζόυς Ευείδη για Κατερίνα Γιουλάκη: «Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν είχε λουστεί ποτέ μόνη της»
Τζόυς Ευείδη: «Δούλευα σε πάρτι μεγάλης παρουσιάστριας - Δεν μας άφησε μία»