Φαίη Σκορδά: «Θέλω να ευχαριστηθώ τον γάμο μου, να γίνει με άνεση και χωρίς πίεση»
Media

Φαίη Σκορδά: «Θέλω να ευχαριστηθώ τον γάμο μου, να γίνει με άνεση και χωρίς πίεση»

Σε μια άκρως χαλαρή και ευχάριστη διάθεση, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου μερικές σκέψεις για τον επερχόμενο γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Με αφορμή τη στήλη ομορφιάς στην εκπομπή Buongiorno, όπου παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις στα νυφικά χτενίσματα από τον γνωστό hair stylist Στέφανο Βασιλάκη, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας βρήκαν την τέλεια ευκαιρία να τη ρωτήσουν για τις δικές της προετοιμασίες.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια του Mega, η διαδικασία επιλογής του νυφικού χτενίσματος εξαρτάται άμεσα από το στυλ του νυφικού που θα φορέσει, το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση.

Χρήστος Βέργαδος: «Η ώρα η καλή» - Φαίη Σκορδά: «Δε θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι»

skorda-athanasiadis-10.jpg

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε πως για εκείνη το μυστήριο και οι προετοιμασίες του γάμου αποτελούν μια όμορφη και δημιουργική περίοδο, μακριά από το άγχος που συχνά κυριεύει τις μέλλουσες νύφες.

«Δεν ξέρω τι μαλλιά θα κάνω, πρέπει να βρούμε το ρούχο πρώτα. Επειδή είναι κάτι, το οποίο είναι ευχάριστο, θέλω να το ευχαριστηθώ, θέλω να γίνει με άνεση και όχι με πίεση. Θα ραφτούμε…», είπε χαμογελώντας.

Η αποκάλυψη της Σκορδά στην καλεσμένη της για τον πρώτο τοκετό της – «Με έχει στιγματίσει...»

Σκορδά σε Ουγγαρέζο: «Γιατί τσακώθηκες;» - Η αποκάλυψή του: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και μετά...»

Αντέδρασε η Σκορδά για τη Μπάρκα: «Έρχεστε αυτό να το γράψετε στη Δανάη, γιατί;»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved