Έκρηξη Γιάμαλη για Μαζωνάκη: «Για να μπορούν αυτοί οι τσαρλατάνοι, εδώ, να δρουν όπως δρούσαν»
Στο ζήτημα που έχει προκαλέσει σειρά ερωτημάτων γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη επανήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου η Αναστασία Γιάμαλη μέσα από την εκπομπή «Εξελίξεις τώρα» του MEGA.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοφιλής τραγουδιστής, εκφράζοντας σε έντονο ύφος την οργή της για όσα έχουν έρθει στο προσκήνιο σχετικά με τη δράση των δύο γιατρών.
Συγκίνηση στην «Ημέρα Θετικής Ενέργειας»: Η Αναστασία αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η Αναστασία Γιάμαλη έκανε λόγο για μια ευρύτερη δραστηριότητα που, όπως υποστήριξε, είχε δημιουργήσει ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούσαν να αναπτύσσονται τέτοιες πρακτικές, συνδέοντάς την παράλληλα με τον ιατρικό τουρισμό.
«υπάρχει μια ολόκληρη μπίζνα η οποία απευθύνεται στους υγιείς και γεμίζει ταμεία, δημιουργεί πελατεία, για τον ιατρικό τουρισμό. Όλη αυτή η μπίζνα λειτουργούσε, όχι κάτω από τη μύτη της πολιτείας αλλά, ενδεχομένως, με τις ευλογίες της».
Συνεχίζοντας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην κρατική στήριξη που, όπως είπε, είχε δοθεί σε σχετικές δράσεις, κάνοντας ειδική αναφορά στην περίοδο κατά την οποία περιφερειάρχης ήταν ο Γιώργος Πατούλης.
«Με αιγίδες, με χορηγήσεις από υπουργεία και περιφέρεια, όταν ήταν περιφερειάρχης ο κ. Πατούλης. Για να μπορούν αυτοί οι τσαρλατάνοι, εδώ, να δρουν όπως δρούσαν, είχε ανοίξει ο χώρος, είχε δημιουργηθεί το περιθώριο, για να υπάρχει και να λειτουργεί μια θεσμική ζούγκλα.
Η τοποθέτησή της ολοκληρώθηκε με μια ιδιαίτερα σκληρή αναφορά στον ρόλο της Πολιτείας και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.
«Μια πολιτεία ανίκανη να διαφυλάξει ακόμη και το πλέον βασικό. Την ανθρώπινη ζωή».