Τσιμτσιλή: Τι είπε για τους δύο γιατρούς του Μαζωνάκη
Με γνώριμη διάθεση και την ίδια τηλεοπτική παρέα στο πλευρό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στους τηλεοπτικούς δέκτες, με το «Happy Day».
Η πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής χρονιάς είχε, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονο το αποτύπωμα της επικαιρότητας. Ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη και οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.
«Σε όποιο τραπέζι έχουμε βρεθεί τις τελευταίες 15 μέρες συζητούν για αυτό το γεγονός, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, είναι ότι όποιος δεν τους ήξερε νιώθει ότι ήταν εκτός πραγματικότητας. Εγώ δεν τους ήξερα ούτε κατ’ όνομα τους συγκεκριμένους γιατρούς», ανέφερε.
Στη συνέχεια, στάθηκε στις διαφορετικές μαρτυρίες και αναφορές που έχουν δημοσιοποιηθεί γύρω από τη δραστηριότητα των δύο κατηγορούμενων.
«Όλοι έχουν να πουν μια ιστορία. Εμένα αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι ακούς πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Ήταν σαν να είναι επί παντός επιστητού», σχολίασε.
Επέστρεψε στο Happy Day η Τσιμτσιλή - Στο πλευρό της στο πλατό και η μητέρα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε στη συνέχεια τον προβληματισμό της για το εύρος των ειδικοτήτων και των υπηρεσιών που, όπως σχολιάστηκε στην εκπομπή, συνδέονται με τους συγκεκριμένους γιατρούς.
«Δεν μπορεί ένας γιατρός να εξειδικεύεται σε 200 πράγματα, δηλαδή να είναι και για την υπογονιμότητα και για το γήρας και για τον καρκίνο και για τη δίαιτα και για τη διατροφή και για τους πονοκεφάλους», είπε χαρακτηριστικά.
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον κίνδυνο να μπορούσε οποιοσδήποτε να απευθυνθεί σε ένα τέτοιο ιατρείο, εάν είχε προηγουμένως ακούσει θετικές συστάσεις για τους γιατρούς.
«Κι εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει από τα ιατρεία αυτά, αν είχαμε ακούσει ότι είναι κάποιοι φοβεροί γιατροί που κάτι κάνουν. Εδώ ο πρώην διοικητής του ΕΛΠΙΣ παραδέχθηκε ότι είχε κάνει πλασμαφαίρεση σε ένα resort, που γινόταν ένα forum ανανέωσης», κατέληξε.
ALPHA: "Happy Day" πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 07:45
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της και το σπάνιο κλικ του χθες
Τσιμτσιλή: Το συγκινητικό «αντίο» στον Μαζωνάκη –«Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν νωρίς, αλλά δεν χάνονται»