Γονίδης: «Ο Μαζωνάκης πιάστηκε κορόιδο από αυτά τα λαμόγια και έκανε αυτή την απερίσκεπτη κίνηση»
Τη δική του εκδοχή για τη φράση που είπε στην κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας στο «Πρωινό».
Ο τραγουδιστής είχε σχολιαστεί για τη φράση «εμείς είμαστε καλά, αυτός πέθανε», ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν είχε πρόθεση να μιλήσει με απαξιωτικό τρόπο για τον φίλο του. Αντίθετα, υποστήριξε ότι επρόκειτο για μια χιουμοριστική και ταυτόχρονα φιλοσοφική απάντηση, όπως συνηθίζει να εκφράζεται.

«Δεν αναφέρθηκα στον Γιώργο Μαζωνάκη με τον τρόπο που αναφέρονται όλοι. Καταρχήν εμείς με τον Γιώργο κάναμε παρέα και είχε πολύ χιούμορ και ο Γιώργος. Γελάγαμε με αστεία, με ανέκδοτα, γιατί το χιούμορ είναι θεραπεία. Λοιπόν, ο πρώτος που με ρώτησε με ρωτάει τι κάνεις; Του λέω περιμένω τη σειρά μου.
Όχι, περιμένω τη σειρά μου να προσκυνήσω γιατί πήγα να πω το τελευταίο αντίο στο φίλο μου. Εννοούσα τη σειρά μου να "φύγω". Όλοι περιμένουμε τη σειρά μας κάποια στιγμή να "φύγουμε". Ο δεύτερος που με ρώτησε τι κάνεις; Του λέω "καλά είμαι. Ο άλλος πέθανε". Του έλεγα να με ρωτάς εμένα αν είμαι καλά. Ήρθα εδώ να χαιρετήσω το φίλο μου που έφυγε. Έχει μια δόση χιούμορ γιατί οι ατάκες μου είναι κάπως παράξενες αλλά φιλοσοφημένες», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.
Σταμάτης Γονίδης: Ο άρχοντας της νύχτας έχει γενέθλια και κλείνει τα 69 του χρόνια

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν θα μείνει εδώ για πάντα. Όλοι μια μέρα, κάποια στιγμή φεύγουμε από τη ζωή, γιατί εδώ είμαστε εξόριστοι. Λες να μην ήξερα ότι θα παρεξηγηθεί, αλλά μέχρι να πάρει μπρος το μυαλό του αλλουνού πρέπει να περάσει λίγος καιρός να καταλάβει τι σημαίνει μια απάντηση που έχει βάθος.
Με τον Γιώργο είχαμε συνεργαστεί και από τότε κάναμε παρέα. Μιλάγαμε για τον Θεό, μιλάγαμε για πνευματικά θέματα. Ήταν ψαγμένος πολύ. Όσα χρόνια και να κάναμε παρέα, το χιούμορ δεν θα έλειπε και θα είχαμε πάντα κάτι να πούμε. Το γέλιο του ήταν φανταστικό. Δηλαδή μες στο μυαλό μου ακόμα υπάρχει.
Έτσι και με χιούμορ τον αποχαιρέτησα γιατί αν αυτός ήταν δίπλα μου και είχε πεθάνει κάποιος άλλος και έλεγα αυτή την ατάκα, θα γέλαγε μέχρι σήμερα. Για μένα δεν έχει φύγει. Απορώ ενώ ήταν τόσο πανέξυπνος, εύστροφος, πώς το παραμύθιασαν. Πιάστηκε κορόιδο από αυτά τα λαμόγια και έκανε αυτή την απερίσκεπτη κίνηση. Αλλά νομίζω ότι αυτό που έγινε και έφυγε ο Γιώργος θα σώσει πολύ κόσμο που είχαν εμπιστευτεί τέτοιου είδους θεραπείες με ανθρώπους που δεν ήταν ιατροί επίσημα».
«Ευλογία τα παιδιά» - Η σπάνια φωτό του Γονίδη με την μικρή του κόρη! Μαζί στο τιμόνι της βάρκας
Τα «γαλλικά» του Σταμάτη Γονίδη την ώρα που έπεφτε άγριο ξύλο σε συναυλία του
Οι σύζυγοι Πλούταρχου-Γονίδη & η Ελεονώρα με τον Κωνσταντίνο Κακοσαίο στον μπαμπά & την αδερφή τους