Media

Χαμός στο Πρωινό από τις δηλώσεις της Βαλαβάνη: «Είπε χοντράδες…»

Gossip-tv Team

Χαμός στο Πρωινό μετά τις δηλώσεις της Βαλαβάνη για την παπαράτσι φωτό με τον Βασάλο!

Η Ευρυδίκη, όπως σας είπαμε, τόνισε στην κάμερα του Πρωινού: «Αυτή η φωτογραφία δεν ξέρω πώς προκύπτει, δεν κάνω τέτοια πράγματα δημοσίως. Ίσως να είναι πάνω στην κίνηση αλλά δεν το βρίσκω ότι είναι κάτι κακό, που έχει γίνει τόσος ντόρος γι’ αυτή τη φωτογραφία. Μια φωτογραφία δεν είναι και απόλυτα αυτό που μπορεί να δείχνει. Γέλασα όταν την είδα…. Ένα σχόλιο με πείραξε. Το ότι πουλάω τη σχέση μου. Δεν πουλάω καμία σχέση, ούτε φωνάζω τους φωτογράφους να έρθουν να με φωτογραφίσουν. Με ενοχλεί η άσχημη κριτική η οποία δεν έχει σεβασμό. Θέλω να πω σε όλους αυτούς οι οποίοι ασκούν άσχημη κριτική να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στα λόγια τους, γιατί άνθρωποι είμαστε δεν φυτρώνουμε. Πίσω μας έχουμε ανθρώπους οι οποίοι ακούγοντας αυτά τα σχόλια μπορεί να στεναχωριούνται. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που κάνεις αρνητικά σχόλια δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό».
Αυτές τις δηλώσεις άκουσε η ομάδα του πρωινού και έγινε χαμός!
Την σκυτάλη πρώτος πήρε ο Θέμης Γεωργαντάς και είπε: «Αυτό το παπαρατσικό που είδαμε δεν ήταν στημένο; Τα μισά από αυτά που βλέπουμε δεν είναι κανονισμένα από πριν; Έχω μια απορία… Πήγαμε κάπου και έρχεται ο φωτογράφος και μας τραβάει από μακριά… Αυτά είναι κανονισμένα, είναι με ραντεβού!»!
Ο δε Κώστας Τσουρός δήλωσε: «Η Ευρυδίκη και ο Βασάλος δεν είναι αυτή τη στιγμή ένα ζευγάρι που πουλάει; Άρα δεν είναι λογικό να είναι οι παπαράτσι πίσω τους να τους τραβήξουν μια φωτογραφία; Άρα λογικό δεν είναι να μην ξέρει πώς βγήκε αυτή η φωτογραφία;»!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved