Media

YFSF: Ο Ίαν Στρατής έγινε ο Weeknd και τα...έσπασε επί σκηνής

Ένα act που του ταίριαζε πολύ είχε και αυτήν την εβδομάδα ο Ίαν Στρατής στο YFSF

Το buzzer του έδωσε τον ράπερ The Weeknd, και για άλλη μια φορά ο Ίαν ήταν πάρα πολύ καλός. Αν εξαιρέσουμε την εβδομάδα που κλήθηκε να κάνει την Καλομοίρα, ότι άλλο κι αν του έχει δοθεί το αποτέλεσμα αγγίζει το τέλειο. Δεν είναι τυχαίο που τις δύο τελευταίες Κυριακές πήρε σερί την πρώτη θέση, την μία κάνοντας τον Robert Plant από τους Led Zeppelin και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μιμούμενος τον Prince.

Αυτό που λίγο τον δυσκόλεψε σε αυτήν την μεταμφίεση ήταν το γεγονός οτι ο The Weeknd έχει στην κυριολεξία τον.... ακάθιστο. Δεν στέκεται δευτερόλεπτο όση ώρα τραγουδάει. Χοροπηδάει και μετακινείται αδιάκοπα. Σαφέστατα αρκετά δύσκολο αλλά ο Ίαν το έβγαλε σε πέρας εξαιρετικά. Εδώ οφείλουμε να τονίσουμε πως είναι από τους παίκτες του YFSF5 που αγαπάει ιδιαίτερα το κοινό. Με αυτόν και με την Κατερίνα Στικούδη σηκώνεται όλο το στούντιο όρθιο.

Γι' αυτό και πάντα είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία του κοινού. Για να δούμε πώς θα τα πάει σήμερα; Αν και οι κριτές το είπαν καθαρά πως αν και ήταν πολύ καλός δεν γίνεται να κερδίσει τρίτη συνεχόμενη φορά. Θα δούμε όμως τι θα δείξει η βαθμολογία.

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια αλλά και την σημερινή εμφάνισή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved