Media

Έλα χαμογέλα: Το σοκ της Χρηστίδου με την υπόθεση ξυλοδαρμού της σχεδιάστριας (Video)

Gossip-tv Team

Έλα Χαμογέλα: Έπαθε σοκ η Σίσσυ Χρηστίδου με την υπόθεση ξυλοδαρμού της σχεδιάστριας μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι από νεαρό άντρα.

Ο νεαρός άνδρας φέρθηκε βίαια στην Μπίλι Τζο γιατί πήρε την απόφασή της να μετακομίσει σε άλλη περιοχή προκειμένου να απαλλαγεί από τη διαρκή παρενόχληση και τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου, ο οποίος αρνούνταν να αποδεχτεί πως δεν τον ήθελε.

Η σχεδιάστρια είχε πει πριν λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό της στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Το παιδί αυτό ήταν συμμαθητής του γιου μου. Τον ξανασυνάντησα πάλι πριν δυο χρόνια στο πάρκο όταν είχα βγάλει τα σκυλιά. Τότε είχαν απομακρυνθεί δυο άτομα από μένα και η φιλία του ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου. Άρχισε να με βοηθάει. Είναι από πολύ καλή οικογένεια. Με βοηθούσε αλλά έβλεπα πως είχε προβλήματα… Άρχισε να δείχνει διαφορετική συμπεριφορά, ερωτική με συναίσθημα. Πάνω στον έναν χρόνο μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ίσως έπρεπε να τον απομακρύνω από την αρχή. Εκεί νιώθω ενοχές.!»

Και είχε υπογραμμίσει: «Ήθελα να τον βοηθήσω με έναν μητρικό τρόπο, σαν φίλος του γιου μου που ήταν. Εκείνος όμως είχε ένα πλατωνικά ερωτικό συναίσθημα για εμένα… Ήθελε να παντρευτούμε, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Είχα να κάνω με ένα άτομο με δύο πρόσωπα. Αποφάσισα να μετακομίσω και του είπα ότι θα φύγω, αλλά θα μείνουμε φίλοι, τίποτα παραπάνω… Εγώ είμαι 57 και αυτός 39. Δε θα μπορούσα να διανοηθώ τον εαυτό μου μαζί του»!

Η σχεδιάστρια ανακάλεσε τη μήνυση και έστειλε ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα»! Η Σίσσυ τόνισε πώς έχει σοκαριστεί με όλη αυτή την υπόθεση και δείτε τι είπε στον αέρα της εκπομπής της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved