Media

Γερμανού: Η αντίδρασή της στο ξέσπασμα της Καινούργιου κατά της Σπυροπούλου

Gossip-tv Team

«Άφωνοι έμειναν» στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, όταν είδαν απόσπασμα από το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται κιόλας και πληρώνεται; Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Μάλιστα μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα, αλλά την είχαμε ακυρώσει μια φορά.»!

Και τόνισε η Κατερίνα: «Είχαμε κανονίσει να έρθει στην εκπομπή, αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική. Και αυτό δεν γίνεται σε καμία εκπομπή. Δε γίνεται να παίρνουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και να είναι ευγενής και η Σπυροπούλου να συμπεριφέρεται έτσι… Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς και με τον Αlpha είναι όλα καλά; Νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί με τον Alpha! Κακώς ασχολούμαστε. Δεν θέλουν να μας μιλήσουν; Θα φύγουν στο επόμενο live. Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο Just. Δε θέλω να σχολιάσω άλλο, τέλος»!

Αυτό το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Δίκιο έχει τώρα μεταξύ μας. Όταν είσαι σε ένα κανάλι που προβάλλει ένα πρόγραμμα θες να μιλήσεις και να έχεις την αποκλειστικότητα. Έτσι γίνεται σε όλους τους σταθμούς, έτσι είναι το σωστό. Οι προσωπικές κόντρες μένουν εκτός».

Ο δε Κώστας Τσουρός υπογράμμισε: «Έχει δίκιο η Κατείνα να τσαντίζεται γιατί είναι σε ανταγωνιστική εκπομπή. Είναι απέναντι. Η Κατερίνα έχει απόλυτο δίκιο να τσαντίζεται και καλά έκανε που τα είπε αυτά στον αέρα γιατί ήθελε να περάσει το μήνυμά της. Από την άλλη και η Κωνσταντίνα έχει το δικαίωμα να μη μιλήσει από τη στιγμή που δε θέλει».

Όσο για τη Ναταλία Γερμανού; Δες παραπάνω το βίντεο από την εκπομπή της και πώς αντέδρασε όταν είδε το απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved