Media

Οι πρώτες δηλώσεις της πικραμένης Πρεζεράκου μετά την αποχώρηση από το J2US

Gossip-tv Team

Χθες, στον ημιτελικό του J2US όλοι σαστίσαμε όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωνε πως η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής έμεναν εκτός τελικού σε αντίθεση με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χαρά Βέρρα που πέρασαν.

Μην ξεχνάμε ότι Πρεζεράκου και Μακρής από την αρχή του λαμπρού σόου κατάφερναν να πάρουν πολύ μεγάλες βαθμολογίες μιας και παρουσίαζαν στην κριτική επιτροπή μία άρτια εμφάνιση κάθε φορά.

Όμως, το κοινό είχε άλλη άποψη και κράτησε άλλο ζευγάρι στη θέση των Πρεζεράκου και Μακρή.

Η Έρρικα, ήρεμη αλλά φανερά στενοχωρημένη για το αποτέλεσμα, βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και αποκάλυψε πώς νιώθει αλλά και τι μαθήματα πήρε από τη "θητεία" της στο Just the two of us.

«Στο J2US θύμωσα, πέρασα ωραία και ανακάλυψα άγνωστες πτυχές του εαυτού μου» είπε αρχικά η Έρρικα ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Στο J2US μπήκα με χαρά και αντιμετώπισα διάφορες προκλήσεις».

Και στη συνέχεια παραδέχτηκε: "Έκλαψα όταν μου ανακοίνωσαν ότι αποχωρώ... Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και ένιωσα μεγάλη αδικία που έφυγα... Αξίζαμε με τον Άρη να είμαστε στον τελικό".

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε από καρδιάς η Έρρικα Πρεζεράκου στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Just the Two of us.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved