Media

Big Brother τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας! Αποκάλυψε τι θα κάνει τα 100.000 ευρώ!

Big Brother τελικός: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι νέας γενιάς και μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα, φανερά ευτυχισμένη για το αποτέλεσμα που τη δικαίωσε. 

Ακόμα σοκαρισμένη, όπως δήλωσε, από τη νίκη της την οποία ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει, η Άννα Μαρία θέλησε πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη στήριξαν σε αυτό το μακρύ ταξίδι 112 ημερών της στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη. Ακόμα δεν το έχω καταλάβει, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Είμαι σε κατάσταση σοκ αλλά εντάξει, όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Έχω την οικογένειά μου δίπλα μου που πάντα με στηρίζει και θέλω όλος ο κόσμος να έχει την οικογένειά του δίπλα του γιατί είναι το Α και το Ω. Να πιστεύετε και στον Θεό γιατί όπως ξέρετε και εγώ πιστεύω στον Θεό γιατί κάνει και θαύματα και είμαι εδώ. Ο Θεός έβαλε στο μυαλουδάκι σας να καταλάβετε ότι είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Κρήτη και είμαι και ψυχάρα και το λέω και με πράξεις και είναι όλα αληθινά που είπα».

Στην ερώτηση πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, η Άννα Μαρία είπε: «Θέλω αυτό το έπαθλο να το ονομάσω έπαθλο αγάπης γιατί είναι αγάπη και την αγάπη τη μοιράζουμε. Όπως έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου, έτσι αυτή την αγάπη θέλω να τη μοιράσω. Θέλω να βοηθήσω πάρα πολύ κόσμο. Θα βοηθήσω ανθρώπους γνωστούς μου, αγνώστους, οικογένειες και την οικογένειά μου βεβαίως. Έχω αγωνιστεί πάρα πολύ στη ζωή μου όπως πολύς κόσμος και οι γονείς μου. Δεν το έχουν βάλει ποτέ κάτω και ποτέ δεν πρέπει να το βάζετε κάτω και ποτέ να μην ξεχνάτε από πού ξεκινάτε».

Η ίδια παραδέχτηκε μεταξύ άλλων: «Δεν ήθελα να αποχωριστώ το σπίτι γιατί εκεί έζησα πολύ έντονες στιγμές. Εκεί έζησα, εκεί μεγάλωσα, εκεί γέρασα, τι να πω… Με έπρηξαν από την αγάπη που τους έδωσα. Νομίζω ότι και τα παιδιά θα μ’ αγαπήσουν κάποια στιγμή. Όπως και να έχει, τους αγαπώ και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο γιατί όλοι εκεί ήμαστε και ο καθένας τους έχει μία αξία».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved