Media

Μαρίνος Κόνσολος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε

Gossip-tv Team

Μαρίνος Κόνσολος: Σε δύσκολη θέση ο ηθοποιός, όταν η κουβέντα πέρασε στις προσωπικές του σχέσεις.

Μπορεί καθημερινά να τον βλέπουμε στο πρόγραμμα του Alpha και στο Έλα στη θέση μου, ωστόσο οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες.

Ο Μαρίνος Κόνσολος, το πρωί του Σαββάτου 23/1 βρέθηκε στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, μιας και προσφάτως είχε δηλώσει πως τα τελευταία χρόνια παραμένει single.

«Είναι η μόνιμη ερώτηση τα τελευταία τρία χρόνια από τότε που το είπα. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή είναι δύο αυτόνομα πράγματα και προσπαθώ να μην τα εμπλέκω. Μου αρέσει η μοναχικότητα, να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Μου δίνει τροφή να σκεφτώ, να δημιουργώ, να είμαι εντάξει στη δουλειά μου», ανέφερε δηλώνοντας πως προτιμά να είναι μόνος.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε για τις σχέσεις...

«Δεν είμαι των εφήμερων σχέσεων, θέλω να προκύπτουν όχι να κυνηγάω και να ψάχνω. Μου έχει τύχει στο θέατρο να έρθει θαυμάστρια αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Ο κόσμος μερικές φορές μπερδεύει τον ρόλο με την προσωπικότητα του ηθοποιού. Κάποια μπορεί να εντυπωσιάζεται από αυτό που βλέπει, αλλά η δική μου προσωπικότητα είναι διαφορετική από τον ρόλο μου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved