Media

Survivor: Εκτός εαυτού ο Πάνος Καλίδης! Ζήτησε να γκρεμιστεί η καλύβα του στην παραλία των Κόκκινων!

Gossip-tv Team

Survivor: Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό Συμβούλιο, «στήνοντας» στον τοίχο τον Πάνο Καλίδη! Ένας καβγάς χωρίς τέλος, ξεκίνησε!

Όλα ξεκίνησαν με τον Τριαντάφυλλο που άνοιξε την συζήτηση και έδωσε… στεγνά τον Πάνο Καλίδη για το λάδι που βρήκε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο σημείο που κοιμόταν παλαιότερα ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης.

Ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε «κλέφτη» τον τραγουδιστή και άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο!

Αργότερα ο Γιώργος Λιανός απηύθυνε το λόγο στον Πάνο Καλίδη για να απαντήσει σε όλες τις κατηγορίες που του πρόσαψαν.

Ο Πάνος Καλίδης ακούγοντας όλες αυτές τις κατηγορίες, φανερά νευριασμένος βγήκε εκτός εαυτού και εξομολογήθηκε: «Ντροπή σας! Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Δεν είμαι κλέφτης, ποτέ δεν υπήρξα! Που ξέρετε ότι το λάδι είναι δικό μου;».

Από την άλλη ο Γιώργος Λιανός έριξε… λάδι στη φωτιά θυμίζοντας σε όλους το ρύζι που είχε κλέψει ο τραγουδιστής με την Κάτια Ταραμπάνκο πριν από μερικά επεισόδια! Θέση πήρε και ο Γιώργος Κοψιδάς για το εν λόγω περιστατικό! Δείτε το παραπάνω απόσπασμα!

Στο τέλος, ο Πάνος Καλίδης ζήτησε σαν χάρη από τον Γιώργο Λιανό να γκρεμίσει η παραγωγή την καλύβα της Κόκκινης Ομάδας που με τόσο κόπο έφτιαξε ο τραγουδιστής. Ο Γιώργος Λιανός απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αλλά έδωσε την δυνατότητα στον τραγουδιστή να επισκεφτεί εκείνος την καλύβα των Κόκκινων και να την καταστρέψει ο ίδιος.

Μετά από ένα μικρό Συμβούλιο που έκανε η Κόκκινη ομάδα κατέληξαν στο ό,τι δεν επιθυμούν να πάει ο Πάνος Καλίδης και να καταστρέψει την καλύβα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved