Media

MasterChef 5: Αποχώρηση με κλάματα και βαριές κουβέντες!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας όμως είδε την πόρτα της εξόδου από την κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, μετά από ομολογουμένως πολύ δύσκολη δοκιμασία. 

Μέσα σε ένα έντονο κλίμα, ύστερα από βαριές κουβέντες, κατηγορίες αλλά και συγνώμες, οι κόκκινοι ήταν έτοιμοι για την ψηφοφορία. Στη διάρκεια της διαδικασίας πολλές ψήφοι μαζεύτηκαν σε «λάθος» καρφιά, δείχνοντας, για ακόμα μια φορά, ότι κάποιοι, εκτός από μαγειρική, έχουν και άλλου είδους στρατηγική.

Ένα όμως είναι το έπαθλο, ένας θα φέρει τον τίτλο και θα σηκώσει το βραβείο του MasterChef 5!

Τρεις εξίσου δυνατοί μάγειρες, ο Κωστής, η Μαρία και η Χριστίνα, μαγείρεψαν όχι ένα, ούτε δύο αλλά 5 μοναδικά πιάτα, έμπνευσης του καταξιωμένου chef και συνιδιοκτήτη του ΦΙΤΑ, Φώτη Φωτεινόγλου.

Δείτε παρακάτω τι έπρεπε να μαγειρέψουν οι τρεις υποψήφιοι μέσα σε μόλις εβδομήντα λεπτά:

Η δοκιμασία λοιπόν σκληρή, οι προσπάθειες και των τριών παικτών ενδιαφέρουσες αλλά με πολλά λάθη από τον υποψήφιο που τελικά έπρεπε να πει αντίο στους συμπαίκτες του.

Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 5 έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα και για εκείνους, που από τον εξώστη αποχαιρέτησαν έναν ακόμα μάγειρα, αλλά και για εκείνους, που επέστρεψαν πίσω στο σπίτι ασφαλείς.

Για εκείνον, που έφυγε σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, ήταν σίγουρα πολύ νωρίς. Και φυσικά οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του αποχωρήσαντα ξέσπασαν σε κλάματα όπως και ο ίδιος ο παίκτης που παρέδωσε την ποδιά του και αποχαιρέτησε το όνειρο του MasterChef.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο για ποιον πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved