Media

Ράδιο Αρβύλα: Με κορονοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Ο κορονοϊός χτύπησε και την παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος νόσησε από Covid-19 κάτι που ανακοίνωσαν on air οι συνεργάτες του.

«Μπορεί να μην είναι εδώ και τελικά δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό - το αγόρι μας είναι θετικό, ο Στάθης δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό. Σίγουρα για μία εβδομάδα, είμαστε όλοι μαζί του», είπε ο Αντώνης Κανάκη.

Στην εκπομπή της Τρίτης 2/3 ο Στάθης εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του, με τον ίδιο να παραδέχεται πως αντιμετωπίζει τον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα.

Ένα 24ωρο μετά και ο Αντώνης Κανάκης καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο Ράδιο Αρβύλα της Τετάρτης. Λίγα μετά μετά την έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής συνδέθηκε ξανά με τον Στάθη, μεταφέροντας αρχικά όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του...

«Είμαι σε καραντίνα, είμαι καλά και αυτό επιθυμώ και για εσάς. Δηλαδή, έχω μια σταθερότητα. Δεν έχω βήχα και πυρετό. Έχω μια ατονία, αλλά έφαγα το μεσημέρι λίγο τόνο», είπε με χιούμορ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved