Media

MasterChef 5: Το «καρφί» της Μαρίνας: «Ο Διονύσης ήθελε κάτι άλλο από μένα, το λένε... λαμαρίνα»

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Ένταση και οργή επικράτησε ανάμεσα στη δοκιμασία του Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας για τους παίκτες, με τη Μαρίνα να αποκαλύπτει κάτι που δεν είχε γίνει αντιληπτό από το τηλεοπτικό κοινό. 

Η Μαρίνα ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως ο Διονύσης την κοιτούσε με άλλο "μάτι" και καθόλου μαγειρικά.

Αφορμή για έναν τέτοιο ισχυρισμό στάθηκε η απόφαση του Διονύση ο οποίος είχε κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box να δυσκολέψει τη Μαρίνα και να της δώσει μόνο τριάντα λεπτά για να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας.

"Ξεκάθαρα ο λόγος δεν είναι μαγειρικός. Το παιδί ζει για να περάσω μέσα στο σπίτι από δίπλα του και να του πω κάτι. Το οτιδήποτε. Αλλά εγώ πάλι, αδιαφορώ. Γενικά ο Διονύσης ήθελε κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι το οποίο εγώ δεν μπορώ να του προσφέρω. Πρώτον είμαι μανούλα, δεύτερον δεν έχω έρθει στο παιχνίδι για να ασχολούμαι με τέτοια παιδάκια και τρίτον έχω έρθει να μαγειρέψω. Αν ο Διονύσης θέλει κάτι διαφορετικό, μπορεί να πάει να το βρει αλλού" είπε on camera η Μαρίνα, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο Διονύσης την βλέπει ερωτικά και σε καμία περίπτωση μαγειρικά, κάτι για το οποίο η ίδια η Μαρίνα δεν μπορεί να κάνει κάτι".

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρίνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved