Media

Τάσος Ξιαρχό: «Νομίζω ότι μπαίνοντας στη «Φάρμα» θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ένας από τους επόμενους παίκτες που θα δούμε να περνάει την πόρτα της φάρμας, του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1

«Έχω δει λίγο “Φάρμα”. Δεν είχα τι άλλο να κάνω και δέχτηκα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι ότι κάθομαι πολύ και βαριέμαι», είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου:

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι είμαι farmer boy. Γενικά μου αρέσει το χωριό μου. Πάω πολύ το καλοκαίρι, ζω τις άγριες στιγμές, πάω στα ποτάμια, βοηθάω τον παππού μου. Είμαι πολύ χωριάτης, γουστάρω».

Όμως, ο νικητής του J2US δεν μπαίνει και με τις ηρεμότερες διαθέσεις στο παιχνίδι καθώς όπως είπε: «Θα τσακωθούμε με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του. Δεν πάμε να μετρήσουμε τις ζωές μας εκεί».

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο σε καραντίνα προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφάλεια όλων στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ και αναμένεται να μπει στο παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε τι άλλο είπε στην εκπομπή στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved