Media

MasterChef 5: Η χρήση της κάρτας έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Ο Παναγιώτης που ήταν ο μεγάλος νικητής της κάρτας ασυλίας, τελευταία στιγμή έκανε τη μεγάλη ανατροπή!

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας, προκαλώντας ένα “υπόγειο” κύμα αντιρρήσεων από ορισμένους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θεώρησαν πως το συγκεκριμένο πιάτο δεν ανταποκρίνεται στο ζητούμενο της ημέρας.

Η Κάρτα Ασυλίας βρέθηκε στα χέρια νέου κατόχου, του Παναγιώτη Τζαμαλή και αρχικά κανείς δεν γνώριζε πως θα αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει.

Και αυτό γιατί ο Παναγιώτης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τελικά την κάρτα ασυλίας, λέγοντας πως επειδή "χρωστούσε" στον υποψήφιο από το τεστ δημιουργικότητας, Παύλο, ήθελε να τον απαλλάξει από την επόμενη δοκιμασία που θα έκρινε και την παραμονή του στο παιχνίδι. Έτσι, ο Παύλος σώθηκε και κατέβηκε για να διαγωνιστεί η Μαρίνα που ήταν η αμέσως επόμενη παίκτρια με την λιγότερο επιτυχημένη προσπάθεια στο προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία αποχώρησης, λοιπόν, ξεκίνησε με ανατροπές. Στον εξώστη, υπήρχαν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, για εκείνους που βρίσκονταν κάτω και αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής. Άραγε τα 120 λεπτά, που είχαν στη διάθεσή τους, θα ήταν αρκετά για να καλύψουν τα μαγειρικά κενά;

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την ανακοίνωση του Παναγιώτη για τον παίκτη που απαλλάσσει από το τεστ που θα έκρινε τον παίκτη που θα αποχωρήσει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved