Media

MasterChef 5: Ένταση στην επιλογή των αρχηγών για την ομαδική δοκιμασία!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Απόψε οι εννέα φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε να υποβληθούν σε μία απαιτητική ομαδική δοκιμασία. 

Η ομαδική δοκιμασία όπως και η τελευταία της προηγούμενης εβδομάδας επρόκειτο να γίνει σε εξωτερικό χώρο, όχι πολύ μακριά από τα στούντιο του MasterChef.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στους παίκτες, η δοκιμασία είχε να κάνει με food pairing και συγκεκριμένα με κορυφαία φίρμα σαμπάνιας.

Και ενώ οι παίκτες έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση, ήρθε η πρώτη ένταση καθώς οι ομάδες, όπως τούς υπέδειξαν οι κριτές, έπρεπε να αναδείξουν τον αρχηγό που θα αναλάμβανε τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Στην κόκκινη ομάδα που αποτελείται από τον Παύλο, τον Διονύση, τη Λία και την Ανούς, ο Διονύσης πρότεινε να είναι εκείνος ο αρχηγός όμως βρήκε τη σθεναρή αντίδραση της Λίας η οποία του είπε κατάμουτρα πως δεν τον θέλει γιατί είναι πολύ νευρικός. Κάτι που έδειξε να ενοχλεί τον Διονύση, όμως με τη Λία συμφώνησε και ο Παύλος ο οποίος πρότεινε να είναι αρχηγός η Λία. Ο Διονύσης έκανε πίσω όμως δεν έκρυψε την ενόχλησή του, κάνοντας λόγο για... οκνηρία από την πλευρά της Λίας.

Όσο για τους μπλε, αρχηγός δεν μπήκε ο Τζιοβάνι που όπως είπε ο ίδιος έχει μία εμπειρία από την προηγούμενη φορά που ηγούταν της ομάδας αλλά η Μαργαρίτα με προτροπή του Στέφανου ο οποίος όπως είπε, θέλει να δει τη φίλη του να ζει αυτή την εμπειρία.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν ανάμεσα στους παίκτες κατά τη διάρκεια της επιλογής του αρχηγού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved