Media

Η Φάρμα: Ο Τανιμανίδης αντιλήφθηκε το ειδύλλιο των παικτών! Η αμήχανη ερώτηση στην Κυριακή

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται από τους υπόλοιπους παίκτες και κάνουν τις κουβέντες τους 

Είναι γεγονός, πως όσο ο καιρός περνά, οι παίκτες της Φάρμας έρχονται όλο και πιο κοντά. Δυο από αυτούς μάλιστα φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ένα ... φλερτ, κάτι που ανέφεραν και οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ANT1, συγκεντρώνοντας μερικά αποσπάσματα από τη συμβίωσή τους στη Φάρμα.

Ο λόγος για την Κυριακή Kατσογεράκη και τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης)

Η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται από τους υπόλοιπους παίκτες και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν κρύβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την Κυριακή.

Εκείνη δείχνει να κολακεύεται ιδιαίτερα από τον τρόπο που την προσεγγίζει ο Ντούπης και δείχνει χαρούμενη κάθε φορά που συζητά μαζί του.

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε ξανά τους παίκτες του ριάλιτι, με τον Ντούπη και τις ατάκες του να βρίσκεται να βρίσκονται ως κεντρικό θέμα συζήτησης. Μάλιστα ο παρουσιαστής έχοντας αντιληφθεί το φλερτ του με την Κυριακή Κατσογεράκη, θέλησε να της απευθύνει τον λόγο, ρωτώντας εάν τελικά ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο... ντροπαλός της Φάρμας.

"Δεν ξέρω, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, ξεδιπλώνεται σιγά - σιγά και ρίχνει τα... προσβλημέντα", είπε η Κυριακή φανερά αμήχανη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved