Media

Η Φάρμα: Ο τραυματισμός του Θανάση Πάτρα και οι πρώτες βοήθειες από την παραγωγή

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Δεν του βγήκε σε καλό η νέα Αρχηγία στο ριάλιτι του ANT1 - Δείτε τι συνέβη με τον Θανάση Πάτρα...

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας είδαμε τους δύο υποψήφιους για την Αρχηγία να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας την Αρχηγία της Φάρμας για τη νέα εβδομάδα. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε ήταν ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε τους συμπαίκτες του προκειμένου να οργανώσουν το νέο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Γρήγορα όμως οι διαφωνίες δεν άργησαν να ξεσπάσουν...

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία η αγρότισσα, ενώ προσπάθησε να δώσει τις συμβουλές της σχετικά με μια ξύλινη κατασκευή, οι συμπαίκτες της όχι απλά δεν την ακούσανε αλλά δεν της έδωσαν και καμία απολύτως σημασία, ιδιαίτερα ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Μετά το σκηνικό η παίκτρια μίλησε ανοιχτά στην κάμερα όπου και αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κανείς δεν την ακούει και νιώθει να περισσεύει!

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τον τραυματισμό του Θανάση Πάτρα, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το gossip-tv με αποκλειστικό απόσπασμα.

Ο ίδιος είχε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια των εργασιών..

«Σήμερα ψώνισα και τον πρώτο μου τραυματισμό. Δεν είναι σοβαρός, απλώς ήμουν στη σκάλα και πήγαινα να ρίξω μία με το σφυρί, μάλλον αφαιρέθηκα εκείνη την ώρα και έφαγα ένα κομμάτι μέσα από το δάχτυλο. Δεν χτύπησα νύχι, ούτε κόκκαλο. Ελπίζω να επανέλθω γρήγορα», δήλωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Αμέσως, άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να δουν τον τραυματισμό του παίκτη, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, τυλίγοντας το δάχτυλό του, το οποίο πλέον θα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα για τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved