Media

House of Fame: Απίστευτη... παληκαριά! Τους μάζεψε κρυφά και ζήτησε να τον ψηφίσουν

Gossip-tv Team

House of Fame: Άφωνοι οι μαθητές της Μουσικής Ακαδημίας - Ο μυστικός διάλογος στο δωμάτιο και η βαριά απόφαση για να προστατέψει τη Μαριάννα Κάρα!

Λίγο πριν τη νέα ψηφοφορία στην Μουσική Ακαδημία, ο Στέφανος, θέλοντας να προστατέψει τη Μαριάννα, αποφάσισε να περάσει σε μια κίνηση η οποία μπορεί να του στοιχίσει την παραμονή του στο House of Fame.

«Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Σήμερα θέλω να με ψηφίσετε και ξέρω γιατί σας το λέω. Σας παρακαλώ, επειδή ξέρω ποιον έχετε στο μυαλό σας να ψηφίσετε. Πιστεύω ότι θα ψηφίσετε τη Μαριάννα, αλλά μπορείτε να ψηφίσετε εμένα σας παρακαλώ; Μπορείτε να μου κάνετε αυτή τη χάρη; Έχω λόγο για να σας το λέω...» είπε στα αγόρια του σπιτιού ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

«Δεν μπορώ να το κάνω. Το δέχομαι, το ακούω, αλλά λυπάμαι, αλλά θέλω να είμαι κι εγώ οκ στη συνείδησή μου. Το καταλαβαίνω αλλά δεν είμαστε μόνη μας εδώ για να σου κάνουμε μια χάρη. Θα εκτεθούμε εάν ψηφίσουμε εσένα», έλαβε ως απάντηση.

Στη συνέχεια, ο μαθητής της Ακαδημίας παραδέχτηκε για τη Μαριάννα Κάρα την οποία και θέλησε να προστατέψει από την ψηφοφορία που θα αναδείξει τον πιο αδύναμο συγκάτοικο της εβδομάδας...

«Δεν το κάνω σας ιππότης, ούτε το κάνω για να το παίξω καλός. Το κάνω ξεκάθαρα για το καλό της Μαριάννας και για κανέναν άλλο λόγο. Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να ψηφιστεί η Μαριάννα και να μην επέμβω καθόλου», κατέληξε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το νέο επεισόδιο του House of Fame

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved