Media

Η Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα της Παναγιώταρου - «Δεν ήξερε σε τι χρησιμεύει η κότα»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Άφωνος  ο Μπίλη ο οποίος την καλωσορίζει με επικές ατάκες, ενώ φροντίζει να την ξεναγήσει στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της Φάρμας.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η νέα παίκτρια της Φάρμας. Η εντυπωσιακή ξανθιά είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, μέσα από τα social media.

Τα τελευταία 24ωρα η Αλεξάνδρα βρίσκεται ήδη στη Φάρμα, ενώ σύντομα θα παρακολουθήσει το σχετικό επεισόδιο με την άφιξή της στο παιχνίδι του ANT1.

Μια πρώτη γεύση μας παρουσίασε το Πρωινό, με ένα αποκλειστικό απόσπασμα του νέου επεισοδίου. Η Αλεξάνδρα μπαίνει στη Φάρμα και όλοι μένουν άφωνοι με το άψογο παρουσιαστικό της.

Άφωνος και ο Μπίλη ο οποίος την καλωσορίζει με επικές ατάκες, ενώ φροντίζει να την ξεναγήσει στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της Φάρμας.

Και αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους και το Έπαθλο, αλλά και για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όλοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις δύσκολες δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει;

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved