Media

MasterChef 5: Η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση! Έφυγε με κλάματα ένα από τα φαβορί!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν πολύ σκληρή, όμως στο τέλος της έπρεπε να αποχωρήσει ένας από τους παίκτες που διαγωνίζονταν. 

Η Ανούς, ο Ιωάννης και ο Τζιοβάνι έπρεπε να διεκδικήσουν και πάλι τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef και φυσικά η ένταση και η αγωνία στον εξώστη ήταν ιδιαίτερα αισθητά.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης για έβδομη φορά, η Ανούς Χεριμιάν για πέμπτη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι για πρώτη φορά υποψήφιος σε δοκιμασία αποχώρησης, θα δοκιμαστούν και διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, σε ένα πιάτο με εξαιρετικές ισορροπίες, παρά τη φαινομενική του ευκολία.

Με μια έξυπνη διαχείριση «ταπεινών» υλικών στο πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής, οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να αποδείξουν πως η μαγειρική ευστροφία συμβαδίζει με τη διάθεση που είχαν την ώρα της παρασκευής της συνταγής. Κάποιοι πίστευαν υπέρμετρα στον εαυτό τους, άλλοι πάλι θεωρούσαν ότι δεν ήταν η ώρα τους να αποχωρήσουν και μερικοί πίστεψαν στην τύχη, που φέρνουν τα …γούρια.

Το καλύτερο πιάτο όπως έκριναν οι κριτές ήταν του Ιωάννη ο οποίος επέστρεψε πρώτος στο σπίτι του MasterChef. Ο Τζιοβάνι ή η Ανούς όμως έφυγε τελικά από το ριάλιτι μαγειρικής;

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την ανακοίνωση των κριτών για τον παίκτη που αποχωρεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved