Media

MasterChef 5: Κατέκτησαν την ομαδική με την απόλυτη βαθμολογία για το γλυκό τους!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Απόψε παρακολουθήσαμε τη βαθμολογία των κριτών για τα τρία πιάτα των τριών ομάδων που ρίχτηκαν στη μάχη για τη νίκη. 

Την χαμηλότερη βαθμολογία είχαν οι κίτρινοι, ο Παύλος, ο Διονύσης και ο Νίκος όμως τη μεγαλύτερη που τους έδωσε και τη νίκη είχαν οι κόκκινοι, ο Αλέξανδρος, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα οι οποίοι κατέκτησαν την απόλυτη βαθμολογία, 30/30 για το γλυκό που σέρβιραν στους κριτές.

Κάτι που δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι καθώς είχαν επενδύσει στα προηγούμενα πιάτα. Να όμως που το γλυκό που σέρβιραν ήταν τόσο τέλειο που ακόμα και οι κριτές είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό.

Εξάλλου γι' αυτό και έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία καθώς θεώρησαν πως είχαν κάνει ένα υπέροχο εστιατορικό γλυκό, όπως σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η ανακοίνωση της τόσο υψηλής βαθμολογίας, έφερε πανηγυρισμούς στους τρεις Κόκκινους οι οποίοι και θα απολάμβαναν το έπαθλό τους, μία άκρως διασκεδαστική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το Samano και ύστερα δείπνο σε ένα κορυφαίο εστιατόριο.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved