Media

Κώστας Παπαδόπουλος: Το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor και το σχόλιο για την αποχώρηση James!

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την αποχώρηση του James Καφετζή για την οποία είπε ότι στενοχωρήθηκε πολύ. 

Ο πρώην παίκτης και ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα δεν έκρυψε τη θλίψη του για την απόφαση του Ροδίτη... πρίγκιπα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά: "Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τζέιμς, δεν το πίστευα, ήταν σημαντικό κομμάτι στο Survivor".

Ο Κώστας Παπαδόπουλος επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αυξομείωση των κιλών του μετά από το παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε επέστρεψε στην Ελλάδα με μείον 15 κιλά αλλά ήδη έχει πάρει πέντε, όμως τόνισε ότι έχει αποκτήσει πρόβλημα με το στομάχι του καθώς μετά από τόσο καιρό αφαγίας, άρχισε να τρέφεται και πάλι κανονικά και έτσι δυσκολεύεται αρκετά.

Ο ίδιος τόνισε: "Το Survivor ήταν εμπειρία ζωής" και αποκάλυψε πως κάθε βράδυ λέει στα παιδιά του ιστορίες με όσα έζησε, τις οποίες όμως τα πιτσιρίκια θεωρούν παραμύθια.

Όσο για το ποιον θέλει να δει νικητή, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε: "Για νικητή του Survivor θα ψήφιζα τον Κόρο, ο Νίκος επίσης είναι αληθινό παιδί, ο Τριαντάφυλλος δεν εκφράζει το Survivor".

Δείτε τι άλλο είπε ο πρώην παίκτης του Survivor στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved