Media

MasterChef 5: Ένταση στους Μπλε! Το ατύχημα που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η Μπλε ομάδα, αποτελούμενη από τη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Τζιοβάνι, μάλλον δεν τα πήγε και πολύ καλά κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας. 

Δεν έφτανε που η δοκιμασία γινόταν στο βουνό της Πάρνηθας, σε ένα ξέφωτο, χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό στην κουζίνα και κάτω από τον ήλιο, η Μαρίνα που ήταν η αρχηγός δεν έδειξε να έχει και πολύ καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες της στους Μπλε.

Η μεγάλη ένταση ανάμεσά τους ήρθε όταν η Μαρίνα, ανήσυχη ότι το κρέας για το κυρίως πιάτο της ομάδας δεν ψηνόταν μέσα στη χύτρα, αποφάσισε να πει στον Αλέξανδρο να το βγάλει και να το βάλει σε ταψί ώστε να ψηθεί πιο γρήγορα.

Ο Αλέξανδρος όμως από την πρώτη στιγμή έδειξε να διαφωνεί και μάλιστα το είπε στη Μαρίνα η οποία όμως ήταν ανένδοτη.

Εκεί κάπου ενεπλάκη και ο Τζιοβάνι ο οποίος πρότεινε στη Μαρίνα να επιστρέψουν το κρέας στη χύτρα προκειμένου να γίνει πιο γρήγορα.

Τελικά η Μαρίνα τούς άκουσε και είπε στον Αλέξανδρο να γυρίσει το κρέας στη χύτρα και έτσι και έκανε. Μόνο που την ώρα που πήγε να βάλει τη χύτρα στο μάτι της κουζίνας, μία απότομη κίνησή του ήταν αρκετή για να χυθούν όλα τα υγρά της κατσαρόλας. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή ο Αλέξανδρος κατάφερε να κρατήσει όπως όπως τη χύτρα και να μην πέσει κάτω το κρέας. Γιατί αν συνέβαινε αυτό, σίγουρα έπρεπε να βρουν άλλο πιάτο για κυρίως που θα σέρβιραν στους κριτές.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved