Media

MasterChef 5: Ατάκα-φωτιά από τον Ιωάννη: «Ο Διονύσης είναι τοξικό παιδί»

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η αποψινή ομαδική δοκιμασία ήταν πράγματι για... γερά νεύρα και δοκίμασε σχέσεις και φιλίες μέσα στο παιχνίδι. 

Στο... στόχαστρο ο Διονύσης ο οποίος είχε δημιουργήσει, λόγω πλεονεκτήματος από προηγούμενη νίκη του σε δοκιμασία, την αρχηγία αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργήσει την ομάδα του όπως ήθελε.

Ο νεαρός μάγειρας, όσο περνούσε η ώρα και η δημιουργικότητα και η ένταση στην κουζίνα βρίσκονταν στο ζενίθ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, γινόταν όλο και πιο νευρικός.

Η συμπεριφορά του στους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα δεν άρεσε σε όλους και κυρίως δεν άρεσε στον Παύλο ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για αυτή τη συμπεριφορά. Μάλιστα, μίλησε on camera για τον Διονύση με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Τη συμπεριφορά αυτή όμως σχολίασε και ο Ιωάννης ο οποίος είπε για τον Διονύση πως παρ' όλο που δεν είναι κακό παιδί, είναι τοξικό και πως ναι μεν κάνουν χαβαλέ, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι φίλοι.

Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές οι οποίοι μέχρι τώρα γνώριζαν ότι Διονύσης και Ιωάννης έχουν έρθει πολύ κοντά.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο Ιωάννης για τον Διονύση στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved