Media

MasterChef 5: Η ομάδα που κέρδισε και η αγωνία για τους παίκτες που πάνε στην τελική εξάδα!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία του φετινού ριάλιτι μαγειρικής έφτασε στο τέλος της και οι κριτές ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις τους. 

Σε αυτήν τη φάση, πλέον, του διαγωνισμού, το μόνο που έμενε να κάνουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι ήταν να ακούσουν προσεχτικά τα λάθη τους, ώστε να φροντίσουν, όσοι θα είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν παρακάτω, να μην τα επαναλάβουν.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες και των δύο ομάδων άκουγαν πολύ προσεκτικά όσα είχαν να τους πουν οι κριτές, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας.

Με μια ακόμα ανατροπή στις βαθμολογίες των δύο ομάδων, αν και κάποιοι είχαν προδικάσει καταστάσεις, οι νικητές βρέθηκαν στον εξώστη ασφαλείς.

Μάλιστα, όπως τόνισαν οι κριτές, η ομάδα που θα κέρδιζε, πήγαινε κατευθείαν τελικό.

Ποιοι τελικά κατέκτησαν την ομαδική δοκιμασία;

Δείτε στην παρακάτω gallery και στο παραπάνω βίντεο:

Εδώ να σημειωθεί ότι ακολούθησε δοκιμασία με αντιγραφή πιάτου, που συνδύασε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας όπου θα δοκιμάζονταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο chef Μανώλης Παπουτσάκης. Έχοντας βρεθεί σε αυτό το βάθρο στο παρελθόν και στην ίδια θέση των κριτών, ο chef Μανώλης Παπουτσάκης γνωρίζει πως το πιάτο του θα καθορίσει τη συνέχεια στο MasterChef 5 ενός από τους υποψήφιους.

Από τις λίγες περιπτώσεις που σε διαγωνισμό η σιωπή «σπάει» νεύρα, προκαλώντας μεγάλη αμηχανία. Στιγμές απαράμιλλης ψυχραιμίας και μαγειρικού πείσματος, έρχονται να διδάξουν πολλά.

Οι παίκτες από τον εξώστη παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και με έκφραση που προδίδει ότι τα πάντα «κρέμονται σε μία κλωστή». Ένα και μόνο λάθος θα καθορίσει τελικά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved