Media

House of Fame: Πλάνταξε στο κλάμα λίγο πριν τον τελικό - «Δεν παλεύεται»

Gossip-tv Team

House of Fame: Η τελευταία εβδομάδα έμελλε να είναι και η πιο δύσκολη για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα ο οποίος θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής 26/5

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε, ξεκίνησε! Εβδομάδα τελικού για τους παίκτες της Μουσικής Ακαδημίας. Το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Φουρέιρα θα μας καλησπερίσει στο τελευταίο Live Show από το οποίο θα προκύψει και ο μεγάλος νικητής.

Οι φιναλίστ μέχρι στιγμής παραμένουν στο σπίτι του House of Fame πραγματοποιώντας τις τελευταίες τους πρόβες. Αρκετά δύσκολη η τελευταία εβδομάδα για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τα τραγούδια που του δόθηκαν για τον τελικό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο μάλιστα ο σπουδαστής της Μουσικής Ακαδημίας είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα το οποίο παραλίγο να τον βγάλει εκτός τελικού. Και στο νέο επεισόδιο του House of Fame ο Στέφανος "λύγισε" μιλώντας ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την εβδομάδα του τελικού.

«Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ μέσα σε μία εβδομάδα και με δύο τραγούδια τα οποία έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Δεν γίνεται, δεν είμαι ρομπότ για να έχω διακόπτη συναισθημάτων. Δεν παλεύεται... Δεν θέλω να είμαι επάνω στη σκηνή και να μην μπορώ να τραγουδήσω», είπε ξεσπώντας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved