Media

MasterChef 5: Ανατρίχιασαν οι παίκτες όταν άκουσαν την αποψινή καλεσμένη σεφ!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Οι φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, με το που ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. 

Σημαντική η σημερινή μέρα καθώς στο τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι τέσσερις υποψήφιοι, θα γνωρίζουν ποιος ή ποια θα βρίσκεται στη θέση του 1ου φιναλίστ του MasterChef 5!

Μετά τις δύο πρώτες μονομαχίες ανάμεσα σε Μαργαρίτα - Αλέξανδρο και Μαρίνα - Διονύση, ο χρόνος δείχνει σαν να έχει παγώσει. Ετοιμοπόλεμοι πίσω από τις κουζίνες τους και με τα μαχαίρια τους ακονισμένα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, φορώντας τις λευκές τους ποδιές, επρόκειτο να διαγωνιστούν για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, σε ένα πιάτο αντιγραφής μιας άξιας εκπροσώπου της avant garde γαστρονομίας, της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Αυτή ήταν και η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους φιναλίστ. Κυρίως τη Μαρίνα η οποία πριν καν ακούσει το όνομα της βραβευμένης σεφ με δύο αστέρια Michelin, είχε ανατριχιάσει.

Όπως είπε, ένιωθε σαν παιδί που περιμένει να δει μπροστά του τον σούπερ μαν.

Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει πόσο πολύ θαυμάζει τη συγκεκριμένη επαγγελματία σεφ η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λονδίνο καθώς έχει δύο εστιατόρια στη βρετανική πρωτεύουσα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την εμφάνιση της σεφ στο πλατό του MasterChef και την έκπληξη που ένιωσαν οι παίκτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved