Media

MasterChef 5: Ντέρμπι για γερά νεύρα η δοκιμασία Μαργαρίτας-Διονύση! Ποιος πάει κατευθείαν τελικό;

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Μαργαρίτα και Διονύσης ήξεραν πως η δοκιμασία του τρίτου ημιτελικού τους οδηγούσε κατευθείαν στον τελικό και από κοινού ήθελαν να εξασφαλίσουν τη θέση τους εκεί. 

Σημαντική η σημερινή μέρα καθώς στο τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι τέσσερις υποψήφιοι, θα γνωρίζουν ποιος ή ποια θα βρίσκεται στη θέση του 1ου φιναλίστ του MasterChef 5!

Μετά τις δύο πρώτες μονομαχίες ανάμεσα σε Μαργαρίτα - Αλέξανδρο και Μαρίνα - Διονύση, ο χρόνος δείχνει σαν να έχει παγώσει. Ετοιμοπόλεμοι πίσω από τις κουζίνες τους και με τα μαχαίρια τους ακονισμένα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, φορώντας τις λευκές τους ποδιές, επρόκειτο να διαγωνιστούν για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, σε ένα πιάτο αντιγραφής μιας άξιας εκπροσώπου της avant garde γαστρονομίας, της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Μαργαρίτα και Διονύσης ρίχτηκαν στη μάχη της κουζίνας προσπαθώντας να παραδώσουν ένα όσο το δυνατόν πιο άρτιο πιάτο το οποίο όμως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Η Μαργαρίτα είχε μία αστοχία στο πιάτο της ενώ ο Διονύσης δεν πρόλαβε να βάλει κάποιες πατάτες τσιπς στο πιάτο που ήταν απαραίτητο.

Η στιγμή της βαθμολογίας των παικτών ήταν ιδιαίτερα έντονη καθώς μέχρι και τελευταία στιγμή δεν γνωρίζαμε ποιος πάει τελικό.

Ένα οκτάρι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε έναν από τους δύο παίκτες έκρινε και τον μεγάλο νικητή.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος παίκτης πάει κατευθείαν τελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved